Međunarodno natjecanje dizajna animacije

| More

Natjecanje

Studenti se pozivaju da sudjeluju u natjecanju suosjećajnog dizajna 2010, da dizajniraju kreativan, efektan animirani film koji šalje važnu, suosjećajnu poruku da je nošenje krzna okrutno i nepotrebno.

Radovi najboljih triju prijava, plus pet posebno pohvaljenih studenata, bit će istaknuti na web stranici Design Against Fur i mogu biti korišteni od članova Fur Free Alliance u njihovim kampanjama i istaknuti u tiskovnom materijalu.

Nagrade

Skupina sudaca izabrat će pobjedničke prijave iz cijelog svijeta.

1. nagrada: US $700
2. nagrada: US $ 300
3. nagrada: US $ 150

5 sudionika će također primiti certifikat posebne pohvale od sudaca.

UVJETI I SUDJELOVANJE U NATJEČAJU

Da biste sudjelovali u natječaju DAF 2010, morate udovoljavati sljedećim uvjetima:

a) Prijavite se ovdje (svakako odaberite 'međunarodno natjecanje u animaciji' ispod polja Region)

b) Pošaljite svoju animaciju u trajanju od 30-60 sekundi kao video odgovor na video DAF međunarodnog natjecanja u animaciji na YouTubeu na inFURmation.com/youtube

c) Naziv vaše prijave mora imati sljedeći format: 'DAF2010 Animation: Prezime_Ime_broj prijave'

d) Popunite sve dijelove obrasca za prijavu (molimo da naš obrazac isprintate/ispišete, popunite i potpišete, te skenirate i mailom pošaljete na DesignAgainstFur@gan.ca - molimo uključite svoj broj prijave i korisničko ime na YouTubeu)

e) Sve prijavljene animacije moraju sadržavati naslovni kadar na početku i završni kadar na kraju, koji moraju sadržavati logoe Fur Free Alliance i Design Against Fur.

f) Može se koristiti bilo koji način animacije (Flash, Stop Motion, After Effects, 3D, itd.), ali vaša prijava mora biti predana putem YouTubea slijedeći navedene upute. Za detaljne informacije o stavljanju videa na YouTube, uključujući savjete, specifikacije, i kompatibilne formate dokumenata, molimo posjetite ovu stranicu.

International Design Against Fur Animation 2009 - Prvo mjesto