Peticija 'Handle with Care'

| More

Globalna patnja

Teško je zamisliti si putovati satima, danima ili tjednima po ekstremno visokim temperaturama i u stiješnjenim i prljavim uvjetima. Milijuni životinja upravo tako bespotrebno putuju svake godine, samo kako bi u nekom dalekom mjestu bile ubijene.

Lokalni propusti

Dok Europska unija ima najobuhvatniji zakon o dobrobiti životinja tijekom transporta, njegova je provedba trenutno jako neučinkovita.

Stotine tisuća konja, svinja, ovaca, krava i drugih životinja uzgajanih na farmama zbog toga pate svake godine.

Vrijeme je za akciju

Sljedećeg mjeseca raspravljat će se o transportu živih životinja na daleke udaljenosti od strane onih koji imaju moć ne samo staviti na snagu i poboljšati zakone o dobrobiti životinja u Europi, već i ukinuti transport na velike udaljenosti.

Imamo samo jedan mjesec da se čuje naš glas. Ako se slažete da je ova patnja nedopustiva, molimo vas dodajte vaše ime uz ovo pismo još danas.

Prije nego što u listopadu bude donesena odluka koja će svake godine utjecati na stotine tisuća životinja, koalicija 'Handle with Care' (Postupaj oprezno), čija je članica i udruga Prijatelji životinja, uručit će vaše potpise povjerenici Europske unije i predsjedniku Europske komisije.

Peticija je zaključena.

Istovar krave