Asistent koordinatora volontera

| More

Kako raste obujam posla tako raste i potreba za volonterskim radom, što zahtijeva veću organizaciju i posvećenost samim volonterima i njihovim potrebama.

Kako bismo što više volontera aktivirali u rad Udruge, istovremeno brinući o kvaliteti obavljenoga posla, a naravno i o zadovoljstvu samih volontera, potrebna je bolja koordiniranost između Udruge i volontera. Zbog toga tražimo komunikativne osobe, vješte u organiziranju ljudi te voljne svoje vrijeme darovati za plemenite ciljeve.

Ako se prepoznaješ u navedenom opisu, svakako se javi jer nikad ne znaš gdje te čeka ona savršena prilika za vlastiti razvoj i pružanje pomoći onima kojima je potrebna.

Pridruži se timu Prijatelja životinja, postani volonter/ka za životinje i pomogni onima kojima je pomoć potrebna te budi veza između potencijalnih volontera i Udruge koja ovisi o volonterstvu.

Potrebno je odvojiti nekoliko sati tjedno, posjetiti ured Udruge i biti spreman ozbiljno se posvetiti svojem projektu. Poželjna osobina, osim komunikativnosti, je i vegetarijanstvo ili još bolje veganstvo.

Ako se ne nalaziš u ovom projektu, a želio/željela bi pomoći na bilo koji način, svejedno nam se javi.

Prijaviti se možeš putem prijavnice:

Asistent koordinatora volontera - VCZ prijava

Ime i prezime:*

Godina rođenja:

Grad:

Zanimanje:

Kontakt broj:*

E-mail: