Ostvarimo ponovno tiskanje stripa Život jedne krave

| More

Ostvarimo ponovno tiskanje stripa Život jedne krave

Strip Život jedne krave na jasan, izravan i djeci prilagođen način kroz priču o životu krave upoznaje djecu i odrasle sa životom krava i drugih životinja na industrijskim farmama i sa zaštitom životinja općenito. Strip potiče suosjećanje i ističe pozitivne vrijednosti koje su vrlo važne u formativnim godinama djece te ih senzibilizira o načinu života drugih živih bića, a istovremeno je sadržajno zanimljiv i odraslima.

Edukativni strip pod nazivom Život jedne krave izradila je PETA, najveća organizacija za prava životinja na svijetu. Strip smo preveli na hrvatski jezik i pripremili za tisak u boji.

Strip je bio iznimno dobro prihvaćen te je njegova potražnja od strane pojedinaca i ustanova još uvijek velika. Prva naklada stripa uspješno je i u kratkom roku podijeljena. Troškovi tiskanja su veliki te je svaka pomoć dobrodošla. Stoga Vas molimo da pomognete donacijom kako bismo uspjeli otisnuti drugu nakladu stripa Život jedne krave i nastavili je dijeliti građanima, slati školama te o toj temi i nadalje senzibilizirali javnost.

Pomozite ostvariti tisak druge naklade stripa Život jedne krave, Vaša će donacija omogućiti da strip dođe u ruke djece i svih zainteresiranih.