Prijesna hrana - živa hrana

| More

Urs Hochstrasser

UPT, Đakovo, 2006.

Urs Hochstrasser je bio generalni direktor jednog inozemnog hotelskog lanca, a uz to je i vrsni kuhar s '5 zvijezdica', specijaliziran za prijesnu hranu. Svoja jela kreira kao skladatelj svoja glazbena djela. Pritom mu na čudesni način uspijeva svaki pojedini recept oblikovati jednostavno, ali veoma učinkovito. Sada vodi svoju školu, School of Life - u Flueli-Ranftu.

U ovoj knjizi prikazuje Urs Hochstrasser svoj put do spoznaje da živjeti zdravo s prijesnom hranom, živom hranom, donosi radost i društveno zadovoljstvo. Ta hrana može udovoljiti svakom pravom sladokuscu. Ovo je djelo priručnik kako se to može ostvariti jednostavno, a uspješno.

Dr. Michael Klaper, ravnatelj ugledne ustanove Institute of Nutrition, Education and Research, Manhattan Beach, California, SAD, rekao je o svom posjetu School of Life u Flueli-Ranftu:

'Nikada se još nisam osjećao tako dobro kao poslije tog tjedna provedenog ovdje u School of Life. Toliko sam uvjeren u naučeno da će to imati velikog utjecaja na moje poučavanje u SAD-u.'

Vezane teme

Prijesna hrana - živa hrana [ 46.65 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting