Snaga sirovog

| More

Recepti za vitalnost i dugovječnost

Lena i Darko Jurić

Planetopija, Zagreb, 2012, ISBN: 978-953-257-235-3

Sirovo je konačno i kod nas pronašlo svoje mjesto visoko na ljestvici zdravih načina prehrane, a sve to uvelike zahvaljujući i Leni i Darku Juriću koji su svoju ljubav prema sirovojelstvu pretvorili u kulinarsku čaroliju. Svoju umješnost u osmišljavanju neodoljivih sirovih jela odlučili su podijeliti s vama u ovoj knjizi, a svojim vas savjetima pozivaju da i sami isprobate raznovrsne delicije pripremljene sa živom hranom čiji su pozitivni učinci na zdravlje i opće dobrostanje nadaleko poznati.

Lena i Darko Jurić, tvorci koncepta art of raw, u svojoj prvoj kuharici - Snaga sirovog - govore o:

Ovaj spoj kuharice i teorije o sirovojelstvu namijenjen je svima koji žele probati nove okuse i žude za daškom svježine na tanjuru.

O KNJIZI SU REKLI:

"Snaga sirovog, Lene i Darka Jurića, zapanjujuće je svjedočanstvo sve većeg zanimanja za cjelovitu sirovu prehranu te za ovo dvoje nadarenih chefova koji je promiču. Iako se možda do prije nekoliko godina sirova prehrana u Hrvatskoj smatrala avangardom, danas je nezaobilazan dio zdravih životnih stilova. Predanost Lene i Darka je magična, a vrijedni divljenja su njihovi kreativni napori da pokažu svijetu koje su koristi ove prekrasne kuhinje." - Matthew Kenney, vodeći svjetski green chef i jedan od desetorice najboljih američkih chefova prema časopisu Food & Wine

Vezane teme

Literatura - Lena i Darko Jurić: Snaga sirovog [ 63.49 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting