Prijavnica za povoljniju kastraciju

| More

Udruga Prijatelji životinja želi potaknuti građane da kastriraju slobodnoživuće mačke i napuštene životinje koje udome, kako bi se smanjio broj neželjenih i napuštenih životinja koje ljudi često truju, utapaju, dave te zlostavljaju i ubijaju na druge stravične načine.

U želji da pomogne mnogim građanima koji brinu o napuštenim životinjama i udomljavaju ih te skrbe o više životinja, a lošijeg su financijskog statusa, udruga Prijatelji životinja ostvarila je suradnju s veterinarima kako bi se savjesnim i odgovornim građanima omogućilo plaćanje kastracije životinja po povoljnijim cijenama.

Upiti i prijave za kastraciju vršit će se isključivo preko dolje objavljene prijavnice. Nakon prijave, Udruga će izdati potvrdu s kojom će se moći dogovoriti termin kastracije.

Ispunjena prijavnica vrijedi samo za jednu životinju. U slučaju interesa za kastraciju više napuštenih životinja, potrebno je ispuniti prijavnicu za svaku pojedinu životinju.

Postoji mogućnost posudbe opreme za hvatanje i prijevoz mačaka, odnosno ručne i automatske hvatalice, transportera s pomičnom stranicom, zaštitnih rukavica te mogućnost posudbe zaštitinih okovratnika za pse (potrebno navesti u rubrici: Opis situacije).

Napomena: ovaj program kastracije provodi se za napuštene životinje i životinje u procesu udomljavanja. Ako imate dodatnih pitanja, vezanih za Projekt i kastraciju općenito, možete nam se javiti na e-mail adresu Udruge.

Vaša je odgovornost da ne zlorabite naše povjerenje te da podaci u prijavnici budu istiniti. Stoga vas molimo da detaljno opišete konkretne razloge zašto ne možete platiti kastraciju po punoj cijeni. Udruga Prijatelji životinja zadržava pravo uvida u socijalni status osobe koja je poslala prijavnicu.

Prijavnica za povoljniju kastraciju

Ime i prezime odgovorne osobe (osoba koja će dovesti i odmah nakon kastracije odvesti životinju te potpisati suglasnost o odgovornosti):*

Adresa odgovorne osobe (grad ili općina):*

Broj mobilnog telefona:*

E-mail:*

Ime životinje (ako je poznato):*

Vrsta (pas ili mačka):*

Pasmina:*

Spol:*

Procijenjena starost:*

Izgled životinje (boja dlake, veličina...):*

Broj mikročipa (ako ga ima):

Životinja je::*

Mjesto pronalaska životinje:*

Gdje se trenutno nalazi životinja (adresa, u stanu ili na dvorištu):*

Opis zdravstvenog stanja životinje (cijepljenje, bolesti i sve ostalo vezano za zdravstveno stanje):*

Zašto ne možete platiti kastraciju po normalnoj cijeni? (molimo DETALJNO objašnjenje):*

Imate li još životinja o kojima brinete? (navedite koje i jesu li udomljene):*

Jeste li član udruge Prijatelji životinja?:*

Napomena:

Želim povremeno primati informacije o radu Prijatelja Životinja:*

Ispunjavanjem ovog obrasca, pristajete na to da obrađujemo Vaše podatke za potrebe komunikacije i dogovora oko kastracije. Vaše podatke koristit ćemo za tu svrhu te u svrhu primanja newslettera od kojega se možete odjaviti u bilo kojem trenutku. Nakon što s Vama potvrdimo odabir veterinarske stanice, Vaši podaci će im biti proslijeđeni radi izvršenja usluge. Ako se u bilo kojem trenutku predomislite, slobodno nam javite kako ne bismo više čuvali Vašu prijavnicu. Za više informacija pročitajte i našu Politiku o privatnosti koja se tiče zaštite Vaših osobnih podataka.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting