Brošura - Provedba Zakona o zaštiti životinja

| More

Jedinicama lokalne samouprave
- svima

Poštovani,

potaknuti mnogim upitima koje svakodnevno dobivamo od lokalnih i regionalnih zajednica, pripremili smo brošuru o provedbi Zakona o zaštiti životinja s ciljem da pomogne lokanim zajednicama u izvršenju njihovih zakonskih obveza i smanjenju troškova za njegovu provedbu. U brošuri su navedeni i dobri primjere iz prakse lokalnih zajednica koje uspješno djeluju prema uzrocima problema te načini funkcioniranja skloništa za napuštene životinje.

Ovoga tjedna će edukativna brošura u tiskanom obliku biti poslana na adrese svih jedinica regionalne samouprave u Republici Hrvatskoj pa tako i na vašu.

Javite nam se ako ju ne dobijete ili ako želite više primjeraka. Smatramo da bi bilo vrlo korisno da brošuru dobiju i svi članovi koordinacijske radne skupine pa molimo dogovor oko toga, vjerujemo da se slažete.

Podršku tisku ovog edukativnog materijala dali su i Udruga gradova u Republici Hrvatskoj, Hrvatska zajednica općina i Hrvatska zajednica županija.

Brošuru možete preuzeti u digitalnoj verziji na: http://www.prijatelji-zivotinja.hr/data/file_14251.pdf te ju slobodno koristiti i dijeliti.

Zahvaljujemo na dosadašnjoj i radujemo se budućoj dobroj suradnji.

S poštovanjem,

Luka Oman
predsjednik udruge Prijatelji životinja
posebni savjetnik ministra poljoprivrede za područje zaštite životinja

U Zagrebu 1. lipnja 2020.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting