Suradnje i partnerstva

| More

Monri Payments 🖥️
Monri Payments nas od ove, 2024. godine sponzorira za uslugu WSPay-a.

Kozmetika Be at one 💄
Be at one je kvalitetna linija veganske kozmetike koja nije testirana na životinjama, a pokrenula ju je Heather Mills, dugogodišnja aktivistica za prava životinja, koja je odlučila od prodaje u Hrvatskoj odvojiti 5 % za naš rad. Dostupna je u svim Müller prodavaonicama.

Bakina riznica ljepote 🧴
Bakina riznica ljepote je iz velike ljubavi prema životinjama ponudila suradnju Prijateljima životinja s ciljem podrške te su odlučili da će od svakog prodanog proizvoda iz asortimana „Njega kućnih ljubimaca“ donirati 5 kuna Prijateljima životinja.

Stellina kobasica 🐷
Annapurna je odlučila da od svake gurmanske Stelline kobasice 1 kuna ide udruzi Prijatelji životinja. Ovaj već legendarni proizvod može se naći u Sparu i online na: www.annapurna.hr

Knjige Te divne životinje i Kako postati vegan 📚
Od svakog primjerka knjige „Te divne životinje“ i „Kako postati vegan“ Planetopija donira 1 euro Prijateljima životinja. Ove divne knjige dostupne su u knjižarama Planetopije i online.

Nutmaz 100% Lješnjak i Choco 🐿️
Nutmaz, proizvođač mljac namaza na bazi hrvatskog eko lješnjaka, je odlučio donirati udruzi Prijatelji životinja 1 kunu od svakog prodanog Nutmaz 100% Lješnjak i Nutmaz Choco! Ove prefine lješnjak delicije dostupne su u preko 70 specijaliziranih trgovina diljem Hrvatske, kao i online.

Summarum Fitness 🏋️
A kako potrošiti kalorije najbolje zna Summmarum Fitness koji nudi osobne treninge, planove vježbanja i prehrane te 10 % svog mjesečnog profita daje za naš rad. Kontaktiraj ih na www.summarumfitness.com

Network for Animals 🐎
Organizacija Network for Animals naši su donatori od 2024. godine vezano za projekt zabrane štraparijade.

kuna od proizvoda [ 633.79 Kb ]

Vezane teme

NFA logo

Također pogledajte

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting