Suradnja s Bakinom riznicom ljepote

| More

Razmazi svojeg ljubimca i doniraj 5 kn Prijateljima životinja

Od svakog prodanog proizvoda iz asortimana „Njega kućnih ljubimaca“ Bakina riznica ljepote daje 5 kuna Prijateljima životinja.

Bakina riznica ljepote je iz velike ljubavi prema životinjama ponudila suradnju Prijateljima životinja s ciljem podrške te su odlučili da će cijeli jedan asortiman biti dio ove vrijedne suradnje.

Bilo da odlučite svom psu pružiti pravu aromaterapiju prirodnim i organskim šamponima Ari, Bela ili Nera za sjaj i punoću dlake, raščešljati ga prirodnim sprejem, ili ga pak zaštititi od krpelja i buha pomoću ljekovitog bilja u provjerenoj recepturi spreja Bugimen, svojem psu ćete podariti tetošenje iz snova, a udruzi Prijatelji životinja donirati 5 kuna za uspješan nastavak njezinog rada na pravima i zaštiti svih životinja u Hrvatskoj (i šire).

Bakina riznica ljepote je mali obiteljski hrvatski proizvodni pogon prirodne biljne kozmetike. Podržite Bakinu riznicu ljepote i kupnjom iz asortimana „Njega kućnih ljubimaca“ podržite neprofitnu udrugu Prijatelji životinja i njezin rad za zaštitu i prava svih životinja.

nera [ 94.00 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting