Hvala, ne kuham: praktični vodič za (sirove) gurmane novog doba

| More

Marina Zrnić

Ibis grafika, Zagreb, 2014.

Ovo je kuharica uz pomoć koje nećete naučiti 'kuhati' niti jedan obrok. Knjiga Marine Zrnić praktičan je i pristupačan vodič u umijeću pripremanja ukusnih i zdravih obroka od sirovih biljnih namirnica.

Ova svojevrsna 'anti-kuharica' donosi 24 zanimljiva, inovativna i jednostavna recepta koji bi iz temelja mogli promijeniti vaš pristup prehrani. Recepti su podijeljeni na 12 niskokalorijskih i 12 gurmanskih obroka, a ono što je također važno istaknuti jest to da su same recepture prilagođene našem podneblju. Drugim riječima, nećete se namučiti u potrazi za nekim egzotičnim sastojkom kako biste mogli iskušati neki od Marininih recepata.

Knjiga je zaokružena informativnim autoričinim uvodom putem kojeg ona obrađuje neke za nju važne aspekte sirove prehrane, poput ekološkog aspekta prehrane i problema s kojima se obično suočavaju oni koji se odluče za ovakav oblik kuhinje. Tako će i vegani zainteresirani za fair trade aspekt u pripremanju hrane naći nešto za sebe u ovoj anti-kuharici, kao i oni zainteresirani za zdravstvene pogodnosti prehrane sirovim namirnicama.

Marina Zrnić zaljubljenica je u sirovu prehranu još od 2011. godine, a možete se početi uvoditi u njezin svijet sirovih užitaka putem ove knjige, kao i putem autoričinog bloga i Facebook stranice.

Dodatni užitak vašim čulima pri čitanju ove nekonvencionalne kuharice priuštit će i zaista izvsne fotografije recepata fotografkinje Marine Ćosić.

Vezane teme

Hvala, ne kuham [ 55.08 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting