Aktivizam

| More

Životinje zaslužuju svoja prava, bez obzira na to kako one nekome bile ukusne ili pogodne za vršenje eksperimenata. Poput ljudi, životinje mogu patiti i žele živjeti svoje živote. One nisu ovdje kako bismo ih mi iskorištavali za hranu, odjeću, pokuse ili zabavu.

Kao aktivist/ica, vi možete educirati ljude u vašoj zajednici i pozitivno utjecati na njihove stavove i načine života. Sve što vam treba jest želja da učinite pozitivnu promjenu i da vjerujete da vaš glas i vaše aktivnosti jesu bitni.

Neki se aktivisti usredotočuju na jednu problematiku, dok drugi zagovaraju nekoliko različitih tematika. Izbor je vaš. Ono što je bitno jest da učinite nešto, a ne da predmnijevate da će 'se netko drugi pobrinuti za to'.

U današnje vrijeme, kada pokret za prava životinja svakodnevno raste i jača diljem svijeta, lako je biti aktivist za prava životinja. Zapamtite, vi niste sami. Stoga, priključite se i dignite svoj glas za životinje!

'Nikada nemojte sumnjati da mala skupina zainteresiranih građana može promijeniti svijet. Doista, to ga jedino i mijenja.' - Margaret Mead

Prosvjed protiv pokolja dupina u Japanu [ 58.86 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting