Predavanja Vedrana Romca i radionica za volontere

| More

Udruga Prijatelji životinja, u suradnji s Gradom Zagrebom i Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i šport, organizira ciklus predavanja o pravima životinja i o mogućnostima djelovanja.

Zaštita i prava životinja i ekološki svjestan, održiv i odgovoran način življenja teme su koje mnogi prepoznaju kao važne. Mnogi projekti Prijatelja životinja provode se u suradnji s Volonterskim centrom Zagreb, a upravo ta cirkulacija volontera omogućuje mobilnost i uspješnost te usavršavanje vještina samih volontera.

Ciklus se sastoji se od triju javnih predavanja Vedrana Romca, socijalnog radnika i zagovaratelja prava životinja, i radionice za volontere koju će voditi Marta Šušak, dugogodišnja volonterka sa završenim austrijskim edukacijskim tečajem o pravima životinja.

- 14.12. (srijeda) u 19 sati, prvo predavanje 'Masovno uništenje života', kulturni klub Mama, Preradovićeva 18

- 15.12. (četvrtak) u 19 sati, drugo predavanje 'Priča o prljavoj svinji i glupom prasetu', kulturni klub Mama, Preradovićeva 18

- 20.12. (utorak) u 19 sati, treće predavanje 'Bajka o sretnoj kravici i veselom teletu', Kulturno informativni centar, Preradovićeva 5

- 21.12. (srijeda) u 19 sati, radionica za volontere, udruga Prijatelji životinja, Gajeva 47

U projektu sudjeluju i suradnice Valentina Švegovec, koordinatorica volontera, Jelena Lazić, studentica psihologije i dugogodišnja članica Udruge, a savjetnik u projektu je Luka Oman, predsjednik udruge Prijatelji životinja.

Pozivamo sve da sudjeluju na predavanjima i radionici, pomognu proširiti vijest o ciklusu i nastoje dovesti nekog od svojih poznanika.

Realizaciji Projekta možete pomoći i na način da preporučite njegovo predstavljanje polaznicima neke obrazovne ustanove. Za tu prigodu su pripremljeni i posebni edukativni tiskani i video materijali.

Očekujući vaš dolazak, lijepo vas pozdravljamo.

Predavanje Vedrana Romca [ 171.54 Kb ]

Vezane teme

Predavanje Vedrana Romca

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting