Suradnja s Planetopijom

| More

Pročitaj dobru knjigu i doniraj 1 euro Prijateljima životinja

Od svakog prodanog primjerka knjige „Te divne životinje“ i „Kako postati vegan“ Planetopija daje 1 euro Prijateljima životinja.

Planetopija je ponudila suradnju Prijateljima životinja s ciljem podrške te su odlučili da će čak dvije knjige biti dio ove vrijedne suradnje.

Te divne životinje” knjiga je o našim prijateljima u kojima ćemo prepoznati i sami sebe, knjiga koju treba svatko pročitati jer, bez obzira na to što trenutačno osjeća prema životinjama ili misli o ljudskom odnosu prema njima, bit će nadahnut te potaknut na pozitivno razmišljanje i djelovanje. Fascinantna bića koja nas okružuju čine ovaj svijet predivnim mjestom i naša je dužnost da se za njih zauzmemo. Pročitavši ovu knjigu svatko će i dobiti veliku želju da bude na prvim crtama borbe za životinje. Ovom jedinstvenom knjigom čitatelj dobiva puno, a nakon čitanja nadahnut je i da daje puno svima oko sebe.

Knjiga „Kako postati vegan“ je sažetak svega bitnog što trebate znati o veganstvu, bilo da vas zanima što ono sve obuhvaća, bilo da želite znati više ili ga i sami iskušati: koji su glavni razlozi prelaska na veganstvo, koje su osnovne veganske namirnice, kako ih kupovati i kako prilagoditi prehranu u obitelji, što jesti vani ili kod prijatelja, kako se snaći na putovanju te nekoliko jelovnika i recepata za početak. Uz mnoštvo savjeta, primjera, dodatnih izvora, knjiga također daje podršku svima onima koji žele znati još više o veganstvu ili ostati vegani.

PLANETOPIJA je nakladnička kuća koja objavljuje knjige s područja osobnog razvoja i holističkog pristupa zdravlju, prehrane, duhovnosti, ekologije.

Sada uz kupnju Stelline kobasice i Vegefino Ćevapčića donirati, odnosno pomoći nam možete i kupnjom knjiga.

Od svakog prodanog primjerka knjiga „Te divne životinje“ i „Kako postati vegan“, Planetopija izdvaja 1 euro za projekte udruge Prijatelji životinja kojima se promiču veganstvo i održivo življenje.

Navedene knjige možete kupiti na www.planetopija.hr, u njihovoj knjižari u Ilici 68 (Zagreb) te čak i na aplikaciji Glovo.

Ovdje možete pogledati intervju sa Ingrid Newkirk, autoricom knjige Te divne životinje i osnivačicom PETA-e.

knjige planetopija [ 160.07 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting