14.06.21. VegeSajam - mjesto dobrih odluka

| More

Desetu godinu zaredom popularni veganski sajam privlači građane

- 15. 6. od 8 do 20, Jelačićev trg, šarolika ponuda: od džema od luka do veganskih cipela

10. po redu VegeSajam, kao jednodnevna najava najvećeg veganskog festivala u regiji – ZeGeVege festivala, ove godine zamirisat će i zaintrigirati prolaznike glavnog zagrebačkoga trga najukusnijim biljnim delicijama u utorak 15. lipnja 2021. od 8 do 20 sati.

„Pozivamo sve da zajedno s nama proslave jubilarni 10. VegeSajam. Dođite na licu mjesta smazati prefine palačinke, wrapove i druga jela, popiti najbolju kavu s biljnim mlijekom, ohladiti se voćnim napicima i veganskim sladoledom ili se opskrbiti veganskom obućom, ljekovitom kozmetikom i zdravom biljnom hranom za pripremu kod kuće. Sigurno nećete otići praznih ruku ni bez smješka”, ističu Prijatelji životinja, organizatori VegeSajma. Njihovi volonteri bit će dostupni za informiranje o suosjećajnom načinu života i održivoj prehrani te rado davati recepte, preporuke i savjete što ne propustiti od ponude jubilarnog VegeSajma.

Ni ove godine neće se koristiti jednokratna plastična ambalaža ni jednokratne plastične vrećice. Cilj je poticanje svih posjetitelja da svojim načinom života i prehrane ostavljaju što manji ekološki otisak. Promocijom održivog načina života i svojim pozitivnim ozračjem VegeSajam želi biti mjesto dobrih odluka – u korist vlastitoga zdravlja, okoliša i životinja.

„Na prikladno odmaknutim štandovima, radi sigurnosti posjetitelja, izlagači će nuditi svoje inovativne biljne proizvode od kojih izdvajamo i preporučujemo: veganske kobasice, kulen, ćevapčiće, lava burger, zelene kekse s algama i sirove kolače, pesta od mediteranskog bilja, namaze od češnjaka, džem od ljubičastog luka, bezglutenske proizvode, veganske prirodne dezodoranse i šampone s bućinim uljem. Posjetitelje će ‘izuti iz cipela’ i to što se mogu opskrbiti i nepromočivom obućom od prirodnih materijala kakve nosi i Darko Rundek”, najavljuju iz Udruge.

Mnogi proizvodi nose prepoznatljivu europsku V-oznaku koja dodatno privlači posjetitelje VegeSajma, neovisno o njihovu načinu prehrane, svojom sigurnošću i jamstvom da je riječ o veganskim proizvodima. Nezaobilazne će biti i degustacije i promotivne prodaje. Većina izlagača VegeSajma bit će prisutna i na ZeGeVege festivalu 3. i 4. rujna 2021.

Na 10. VegeSajmu izlagat će Tvornica zdrave hrane kao glavni sponzor VegeSajma i Spar Veggie kao sponzor te tvrtke i brendovi: restoran OAZA, Sana delikatese, Encian (Alpro), Annapurna, Delicia, Vegefino, Kokolach, AWT International (Naturel), SMID, burgeri Rebel Whooper i Plant-based Nuggets (Burger King), Ahinsa Shoes, Nutmaz te obiteljska poljoprivredna gospodarstva OPG Kalić, OPG Knežević, OPG Prpić, OPG Brolich, VRT Mala vidrica (OPG Picek) i OPG Jakopović.

Detaljne informacije o VegeSajmu mogu se pronaći na www.prijatelji-zivotinja.hr

VegeSajam 2021 [ 122.98 Kb ]VegeSajam 2021 [ 163.45 Kb ]VegeSajam 2021 [ 208.26 Kb ]

Vezane teme

VegeSajam 2021 [ 110.87 Kb ]VegeSajam 2021 [ 137.08 Kb ]VegeSajam 2021 [ 130.81 Kb ]VegeSajam 2021 [ 179.92 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting