Intervju s Nadom Kannenberg (RINGANA Partner)

| More

1. Svi proizvodi Ringana su veganski, održivi te se za njih ne koriste umjetna bojila, mirisi i konzervansi. Možete li kao RINGANA partner nešto dodati o filozofiji poslovanja RINGANE?

Dojmio me se holistički pristup, od pojedinačnog proizvoda do sjedišta tvrtke u Austriji, u kojoj filozofija i vrijednosti FRESH, EXCELLENT & TRENDSETTING nisu samo fraza, nego su te tri riječi na svakom njihovu koraku ispunjene životom.


Volim svježe veganske proizvode – zahvaljujući inovativnoj proizvodnji i zbog pomno izabranih aktivnih prirodnih sastojaka apsolutno su djelotvorni. Sviđa mi se pametna logistika jer se proizvodi nakon kupčeve online narudžbe šalju izravno, što uvelike smanjuje emisiju CO2. Prilikom posjete njihovu sjedištu bila sam impresionirana korištenjem prirodnih resursa sunca, kišnice i topline zemlje, reuse konceptom ambalaže, e-računima, besplatnim e-biciklima za radnike i svježom ukusnom hranom u kantini bez mesnih obroka, edukacijama, međunarodnim renomeom te zahvalnim i srdačnim odnosom prema kupcima i partnerima.

Svaki susret sa snažnim brendom RINGANA za mene je nalik susretu s dragim prijateljem s kojim dijelim viziju jednog ljepšeg sutra.

RINGANA [ 490.11 Kb ]

2. Što posjetitelji 11. VegeSajma mogu očekivati kod vas i koja su Vaša očekivanja od 11. VegeSajma?


Mi smo ponosni RINGANA partneri. Dajemo informacije i mogućnost drugima da rastu, da vode jedan osvješteniji, ljepši i slobodniji život te da svake minute svjesno pridonose ekologiji, kao i uvažavanju sebe, drugih bića i održivosti.

Veselimo se što ćemo na Sajmu upoznati divne ljude koji teže zajedničkom plemenitom cilju. Stoga nam je želja da što više posjetitelja 11. VegeSajma potaknemo na razmišljanje i da napuste koji put svoju zonu ugode.

Zahvaljujemo ljubaznim domaćinima VegeSajma na organizaciji.

RINGANA [ 406.90 Kb ]

3. Koje biste proizvode najviše preporučili posjetiteljima?

RINGANA – apsolutna svježina u njezi kože i dodacima prehrani.

Svi proizvodi su visoko kvalitetni, uniseks i veganski te nije lako izdvojiti favorite jer ih sve obožavamo, naročito zbog etičkog, inovativnog i holističkog pristupa.

Sada početkom ljeta svakako preporučujemo kolekciju za sunčanje. Krema za sunčanje RINGANA FRESH ne štiti samo od sunčevih zraka nego i vodu i more od kemikalija jer se proizvodi sastoje samo od svježih, njegujućih, prirodnih sastojaka.

Upotrebom seta za njegu lica FRESH skin care stvara se opuštajući osjećaj lakoće i zadovoljstva. Tonirana hidratantna krema FRESH tinted moisturiser tan s inovativnom formulom „stavlja točku na i” za postizanje ujednačenog i blistavog tena.

Osim toga, svaku preporuku zaslužuju visoko kvalitetni suplementi. Pakiranja Fresh ABC-a su baza dodataka prehrani bogatih vitaminima i mineralima te su pravi prirodni talenti u zaštiti naših stanica i vraćanju našeg tijela u ravnotežu.

RINGANAchi, RINGANAdea i RINGANAisi su baza za pripremu osvježavajućih, kreativnih i zdravih napitaka.

RINGANA [ 1.27 Mb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting