16.01.07. 'Antigravitacija' za Hrvatsku bez krzna

| More

Hakuna Matata daje potporu kampanji Prijatelja životinja

Hakuna Matata zna što je dobra svirka, a zna i da krzno nije etički i ekološki prihvatljivo. Uz dobru glazbu koju nude svojim novim albumom 'Antigravitacija', članovi benda Hakuna Matata podržavaju kampanju 'Za Hrvatsku bez krzna', koju je pokrenula udruga Prijatelji životinja.

U utorak, 16. siječnja, u Saxu u Zagrebu, na promociji novog albuma Hakuna Matate 'Antigravitacija', prije odličnog nastupa tog etički osviještenoga benda aktivisti udruge Prijatelji životinja izveli su dojmljiv performans pod nazivom 'Životinje ne mogu živjeti bez krzna, vi možete'.

Performans započet striptizom aktivistice odjevene u bundu i okončan njenim 'krvavim' tijelom na podu pozornice, jasno je pokazao kako je okrutnost nad životinjama neodvojiv dio krznene odjeće i da ubijanje životinja za krzno nema opravdanja.

Ovaj performans dio je kampanje 'Za Hrvatsku bez krzna', koja je započela jumbo plakatima 'Lijepa bez krzna' s Fani Stipković. Kampanja se nastavlja daljnjim akcijama te velikim prosvjedom u veljači.

Udruga Prijatelji životinja zahvaljuje bendu Hakuna Matata na hvalevrijednoj potpori, koju je iskazala i priredivši vegetarijanski domjenak na promociji njihova albuma 'Antigravitacija'.

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting