Intervju s bio&bio

| More

Raduje nas što s Biovegom i bio&bio trgovinama nastavljamo uspješnu suradnju te što ste i ove godine ne samo izlagač već i sponzor ZeGeVege festivala. Možete li nam reći kako ćete se na 12. ZeGeVege festivalu predstaviti vašim vjernim i budućim potrošačima i kupcima, tj. mijenjate li koncept kojim želite doći do što većeg broja posjetitelja ZeGeVege festivala?

Iako smo trgovačko poduzeće, edukacija je u centru naših aktivnosti. Istinite i kvalitetne informacije koje prenosimo našim kupcima, doprinose kvaliteti njihovog življenja i to je svrha postojanja bio&bio trgovina. ZeGeVege je odlicna prilika da u dobroj atmosferi podijelimo brižnost i inspiriramo ljude da žive kvalitetnije i brinu o sebi i okolišu. Ove ćemo godine na sajmu uživati u dobroj atmosferi bio&bio cafea, uz specialty kavu, veganske smoothije i druga osvježenja, a sve posjetitelje ćemo pozvati da svojim svakodnevnim navikama daju glas za bolji svijet. Imat ćemo brojne atrkacije, edukativne programe i nagradne igre kojima želimo podržati festivalski i slavljenički duh ovog događanja.

S obzirom na to da Biovega od 1995. godine razvija svoj maloprodajni sektor s ekspertizom u području marketinga i prodaje certificiranih organskih proizvoda, možete li nam reći koja su vaša očekivanja od ZeGeVege festivala u dodatnom populariziranju organskih i ekoloških certificiranih proizvoda?

ZeGeVege je prilika za slavljenje još jedne uspješne godine u našem poslovanju. Želimo počastiti naše vjerne kupce kojih je svakim danom sve više te inspirirati one koji možda tek upoznaju organske i cjelovite namirnice. Oni ulaskom u bio&bio mogu biti sigurni - na našim policama nalaze se samo certificirani organski prehrambeni proizvodi i jedini smo takav lanac trgovina u Hrvatskoj.

Jeste li primijetili kakvu razliku u navikama potrošača koji dolaze i kupuju bio i eko proizvode u vašim trgovinama? Koje proizvode biste istaknuli kao najtraženije tijekom ove kalendarske godine?

Domaće i organsko je najbolja kombinacija i to je ono što kupci sve više traže. U ponudi bio&bio trgovina je oko 1200 domaćih, certificiranih ekoproizvoda. Tome je prethodio dugogodišnji rad s domaćim dobavljačima i jako smo ponosni na činjenicu da smo trgovine s najvećom ponudom domaćih ekoloških proizvoda. Ove godine su najveći hit Zrno proizvodi - veganska linija sendviča, salata i slastica s najstarijeg hrvatskog eko imanja koje upravo predstavlja i veliku novost: Zrno certificirani organski i bezglutenski kruh, koji se proizvodi u malim serijama. Naravno, svi proizvodi su i veganski!

Jadranka Boban Pejić, vlasnica bio&bio trgovina

Biobio zegevege 2019 [ 54.85 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting