Intervju s dm-om

| More

veganska kozmetika

Vjerujemo da će svakoga obradovati vijest da će dm ponovno biti na ZeGeVege festivalu. Želite li nešto poručiti posjetiteljima 13. ZeGeVegea?

Sudjelovanje na ZeGeVege festivalu za nas u dm-u uvijek je pravi užitak jer imamo priliku razgovarati s ljudima kojima su briga o okolišu i životinjama način života. Našim istomišljenicima, koji u svemu što rade traže način da vrate prirodi ono što nam ona poklanja, želimo reći: hvala. Hvala vam što brinete o okolišu, što ste svjesni da je život u skladu s prirodom pravi odabir. I mi u dm-u u svemu što radimo uvijek tražimo način da naš utjecaj na okoliš bude što manji te da se prema prirodi odnosimo s poštovanjem koje ona zaslužuje. Vjerujemo da je održiva kupnja, koja podrazumijeva sve – od pomnog odabira proizvoda do korištenja višekratnih i održivih vrećica, u današnjem društvu izrazito bitna. Zato u ime dm-a pozivamo sve da posjete naše štandove na ZeGeVege festivalu i otkriju koje smo novosti u segmentu održivih proizvoda uveli u protekloj godini.

Postoji li neko iskustvo koje biste posebno izdvojili iz svojeg dosadašnjeg sudjelovanja na Festivalu? Što očekujete od ovogodišnjeg ZeGeVege festivala?

Naša iskustva sudjelovanja na ZeGeVegeu izrazito su pozitivna zato što nas svake godine podsjeti da velik broj ljudi pomno razmišlja o tome što kupuje. Posebno bismo izdvojili želju posjetitelja Festivala da saznaju sve detalje o proizvodima koje im predstavljamo – od podrijetla sastojaka do načina njihove obrade i razvoja pakiranja. I ove godine od posjetitelja očekujemo jednak entuzijazam i znatiželju, a ne sumnjamo da ćemo i mi od njih naučiti nešto novo.

Otkrivamo posjetiteljima malu tajnu, a to je da će na ovogodišnjem ZeGeVege festivalu svi posjetitelji dobiti i posebnu pogodnost pri kupnji u prodavaonicama dm-a. Možete li nam reći što sve čeka posjetitelje?

Vjerujemo da će posjetiteljima posebno zanimljivi biti proizvodi Pro Climate, koji su neutralni za okoliš jer u obzir ne uzimaju i ne kompenziraju isključivo emisije CO2, već i četiri dodatna utjecaja na okoliš: zakiseljavanje, fotokemijski smog, eutrofikaciju i oštećenje ozonskog omotača. Utjecaj na okoliš u razvoju proizvoda smanjen je što je više moguće optimizacijom proizvodnih procesa, sastojaka ili pakiranja. Preostale, neizbježne utjecaje na okoliš dm kompenzira u onoj mjeri u kojoj su nastali u fazama proizvodnje i odlaganja uključujući vađenje sirovina. Kompenzacija se vrši ulaganjem u obnovu područja s niskom ekološkom vrijednošću ili onečišćenih područja.

Posjetiteljima ćemo predstaviti proizvode alverde Pro Climate i SUNDANCE Pro Climate. Među tim proizvodima su i koncentrat šampona i koncentrat gela za tuširanje alverde Pro Climate. Formula šampona dvaput je štedljivija od uobičajenih šampona, dok koncentrirana formula gela za tuširanje omogućava da potrošnju gela za tuširanje smanjite i do triput u usporedbi s uobičajenim gelovima za tuširanje.

Uz Pro Climate proizvode, posjetitelji će imati priliku prisjetiti se zašto vole našu marku organske hrane dmBio i otkriti novitete u ponudi prirodne kozmetike alverde, koja je ove godine obilježila 32 godine postojanja. Naravno, za sve smo pripremili i posebnu pogodnost – posjetitelji ZeGeVege festivala pri kupnji bilo kojeg proizvoda marki alverde i dmBio te proizvoda s oznakom Pro Climate ostvarit će u prodavaonicama dm-a 15x više bodova na dm active beauty kartici, što je ekvivalent 15 % popusta. Na štandu će tim povodom biti omogućeno učlanjenje u program dm active beauty, a posjetitelji će moći dobiti i odgovore na sva pitanja vezana uz program vjernosti ili dm-ove proizvode i usluge.

šminkanje dm

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting