Čista i jednostavna prirodna kontrola težine

| More

Dr. Norman W. Walker

UPT, Đakovo, 2007.

Ovo je već sedma knjiga znamenitog liječnika i nutricionista N.Walkera.

Napisao ju je nakon 50-godišnjeg istraživanja i iskustva s liječenjem i održavanjem zdravlja svojih pacijenata sirovim voćem i povrćem. Knjigu je pisao u svojoj 113. godini života, želeći pomoći onima koji žele skinuti višak tjelesne težine i održati prirodnu vitkost tjela.

Sam kaže: 'Ako nastojiš imati prirodnu idealnu težinu svoga tijela, moraš odgojiti samog sebe do te mjere da shvatiš sve posljedice uzimanja pogrešne hrane. Pod odgojem ja ne mislim o uputama što se često nalaze u priručnicima za mršavljenje. Neki od tih ''dijetalnih'' programa mogu ti zagročati život svojim zamršenim uputama i postupcima. Nakon dugogodišnjeg proučavanja djelovanja tijela, ja sam uvijek iznova otkrivao da je prirodni put najbolji. Čovjekova tumačenja i lijekovi su zamršeni, priroda ima jednostavnija rješenja.

Ostvariti prirodni plan za svoje tijelo je jednostavno, treba uzeti u obzir samo jedan smjer učenja i zanemariti sve ostalo, što znači jesti hranu što ju je priroda proizvela za najveću učinkovitost tvoga tijela bez tovara viška sala, onda nećeš više nikada dopustiti da time prirodna i štetna hrana uđe u usta.'

Vezane teme

Čista i jednostavna kontrola težine [ 61.44 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting