Oglasnik

| More

Ako ste izgubili vašu kućnu životinju, našli životinju koju treba udomiti ili privremeno čuvati, ako tražite cimera kojem neće smetati vaše životinje, ako nudite ili tražite veganske proizvode ili literaturu o pravima i zaštiti životinja pogledajte rubriku Mali oglasi.

Također, na broju Info Centra za prijavu izgubljenih ili nađenih životinja 01/2008-354 možete isto dobiti informacije i upute kako što lakše i što brže riješiti neki od problema koji su vezani za kućne životinje.

Prijatelji životinja smatraju da životinje, kao i ljudi, ne bi trebale biti objekti trgovine, stoga ne oglašavamo oglase o kupnji i prodaji životinja. Oglas će na našoj stranici biti mjesec dana pa ako još uvijek postoji potreba, ponovite predaju oglasa.

Hvala svima koji posjećuju ovaj oglasnik kako bi udomili životinju.

Pse koji čekaju udomljenje možete vidjeti i na stranici Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba u Dumovcu.

UPOZORAVAJU SE SKRBNICI DA PRIPAZE KOD KOGA UDOMLJUJU PSE, KAKO NE BI ZAVRŠILI KAO ŽRTVE BORBE PASA, TRENINGA BORBENIH PASA ILI ZA POKUSE.

Za povoljniju kastraciju uličnih pasa i mačaka ispunite prijavnicu ovdje.

NAPOMENA OGLAŠIVAČIMA: Molimo da kod oglašavanja oglas predajete samo jedanput! Vaš oglas će biti objavljen najkasnije u roku od 24 sata.

Plakati 3 - Obitelj na more, a pas na ulicu [ 26.47 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting