Postanite član

| More

Podržite vašim članstvom borbu protiv iskorištavanja i ubijanja životinja te promociju održiva načina života. Za članstvo nema uvjeta niti vas na išta obvezuje, no dobivate informacije, dajete pomoć i potporu radu Udruge, a i daje vam mogućnost, ako želite, da se aktivno uključite u rad Udruge.

Pristupnim članom udruge Prijatelji životinja postajete ispunjavanjem ove pristupnice. Pristupnica ne obvezuje na plaćanje članarine. Pristupni članovi koji uplate godišnju članarinu od 120 kuna (10 kuna mjesečno) postaju članovi. Članarina se može uplatiti u dva dijela. Članovi nakon uplate cijelog iznosa članarine dobivaju člansku iskaznicu s kojom ostvaruju popust na proizvode ili usluge koje možete naći ovdje.

Pomognite, pridružite se, vaše članstvo nam je važno!

Nakon što ispunite obrazac za prijavu, kliknite Pošalji. Otvorit će se još jedan obrazac s nekoliko dodatnih pitanja te Vas molimo da ispunite i njega.

Pristupnica

Ovom pristupnicom postajete pristupni član udruge Prijatelji životinja.
Polja označena sa zvjezdicom (*) su obvezna.

Ime:* Prezime:* Datum rođenja:* OIB:* Zanimanje: Grad:* Poštanski broj:* Adresa:* Telefon: GSM: E-mail:

Molimo Vas ispunite barem jedno kontakt polje (telefon, gsm ili e-mail).

Fax: Članarina:*

Sa jednim od sljedećih iznosa podmirujem godišnje troškove članstva, poštarine, izradu informativnih materijala te podržavam rad Udruge.

Članarinu možete uplatiti u uredu Udruge radnim danom od 10 do 17h, a subotom od 10 do 15h ili na račun udruge: Zagrebačka banka, IBAN: HR2023600001101531137 (pod poziv na broj stavite datum rođenja).
Članarinu nije nužno uplatiti prilikom upisa, a možete je uplatiti na više načina tijekom godine.

Slažete se sa svim ciljevima Udruge, želite birati tijela Udruge i sami biti birani. Ova stavka nije obvezna.

Prosvjed na Trgu bana Jelačića za spas beagleova [ 61.19 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting