Pozivamo vas na obilježavanje Dana borbe protiv pokusa na životinjama!

| More

Na dan kada su oslobođeni beagleovi s Veterinarskog fakulteta u Zagrebu, Prijatelji životinja počinju obilježavati Dan borbe protiv pokusa na životinjama.

Obilježite ga i vi!

Pozivamo vas na prosvjed za prestanak pokusa na životinjama: petak, 21.7.2006. s početkom u 12 sati, Prilaz baruna Filipovića 29, ispred Plive, odnosno glavnog ulaza tvrtke GlaxoSmithKline - zloglasnog i beskrupuloznog mučitelja životinja u pokusima, koji je nedavno kupio Plivin 'istraživački' centar. Prosvjed će se nastaviti povorkom kroz Zagrebačku ulicu i Ilicu do Trga bana Jelačića.

Ne propustite!

Dignimo svoj glas za životinje koje diljem svijeta muče i ubijaju u laboratorijima. Obilježite Dan borbe protiv pokusa na životinjama u svojem gradu prosvjedom, akcijom, predavanjem, štandom, dijeljenjem letaka... Borite se za one koji se sami za sebe ne mogu izboriti!

Ne zaboravite beagleove s Veterinarskog fakulteta! Oni su oslobođeni, no sudionici afere nisu kažnjeni. Ne zaboravite ni milijune životinja koje vrište u laboratorijima diljem svijeta!

Dan borbe protiv pokusa na životinjama upravo obilježava borbu koja će trajati do prestanka pokusa na životinjama i koja zahtjeva uključivanje svih kojima je stalo.

Pridružite nam se!

Dan borbe protiv pokusa na životinjama

Vezane teme

Jumbo - Dan borbe protiv pokusa na životinjama [ 58.24 Kb ]

Download

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting