14.10.07. Salsa i šalša

| More

Plesom do suosjećajne, ekološke i zdrave prehrane

Kako bi potaknuli građane da razmisle o prelasku na vegetarijansku prehranu te još jednom podsjete na povezanost jedenja mesa i globalnog zatopljenja udruga Prijatelji životinja u suradnji sa plesnom školom Elite organizira i poziva na party nazvan Salsa i šalša.

Salsa i šalša održat će se u nedjelju, 14. listopada, s početkom u 21 sat u Strossmayer baru, Strossmayerovo šetalište bb, na Gradecu.

Uz okuse šalše očekuju se salsa i drugi latinsko-američki plesovi, tradicionalni indijski i trbušni ples, bečki i engleski valcer, disco fox… a partyju će nazočiti i neke poznate osobe koje su surađivale i surađuju s udrugom Prijatelji životinja.

Salsa i šalša je još jedna prilika koju Prijatelji životinja žele iskoristiti da uz zabavu i ples skrenu pozornost na vrlo ozbiljno pitanje mučenja i ubijanja životinja zbog njihova mesa te naglasiti mnoge prednosti vegetarijanske prehrane.

Jasna povezanost prehrane s gorućim problemom globalnog zatopljenja trebala bi biti poticajna u odluci da odbacimo meso i ostale proizvode životinjskoga podrijetla iz svojih tanjura, čineći pritom dobro životinjama, vlastitom zdravlju i okolišu.

Salsa i šalša 5 [ 83.00 Kb ]Salsa i šalša [ 81.51 Kb ]Salsa i šalša 2 [ 54.84 Kb ]Salsa i šalša 3Salsa i šalša 4 [ 62.79 Kb ]Salsa i šalša [ 67.29 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting