30.07.08. Prijatelji životinja na YouTubeu

| More

Udruga Prijatelji životinja predstavlja edukativne filmove na YouTubeu i DVD-u

Udruga Prijatelji životinja otvorila je svoj kanal na internet portalu YouTube kako bi javnosti bili dostupni kratki edukativni filmovi o pravima životinja, vegetarijanstvu i ekologiji prevedeni na hrvatski jezik.

Filmovi tematski obrađuju područja poput cirkusa, zooloških vrtova, trgovine kućnim životinjama, konjskih utrka, industrije kože i krzna, pokusa na životinjama, mesne industrije, globalnog zatopljenja i zagađenja okoliša pružajući dragocjene informacije i konkretna rješenja.

YouTube kanal udruge Prijatelji životinja www.youtube.com/afcroatia trenutačno sadrži 28 filmova i njihov će se broj kontinuirano povećavati. Tijekom same izrade kanal je brojao 20.000 pregleda filmova, što je pokazatelj velikog interesa građana za prava životinja, ali i važnost takvog načina edukacije.

Svi filmovi dostupni su i na DVD-u u obliku triju kompilacija, mogu se besplatno naručiti preko web portala Udruge, www.prijatelji-zivotinja.hr, uz plaćanje troškova medija i poštarine, te su slobodni za kopiranje.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete YouTube kanal Prijatelja životinja i obavijeste svoje prijatelje i poznanike o njegovom pokretanju te da se jave ako mogu pomoći u njegovom daljnjem razvoju prijevodom, titliranjem, sinkroniziranjem i tehničkom pripremom još neprevedenih i neobrađenih videonaslova.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting