09.11.12. Prijatelji životinja trebaju vašu pomoć!

| More

Udruga Prijatelji životinja uspješno djeluje 11 godina i iza sebe ima brojne projekte i kampanje. Financijska situacija Prijatelja životinja nikad nije bila najbolja unatoč velikoj potpori javnosti i neprekidnom radu aktivnih članova, no trenutačno je kritična i Prijatelji životinja trebaju pomoć kako bi mogli nastaviti svoje djelovanje za dobrobit životinja i cijele zajednice.

Sada su Prijatelji životinja u situaciji da moraju odgađati planirane akcije zbog nedostatka sredstava jer ne mogu pokriti niti osnovne troškove za normalno djelovanje i pomoć trebaju više nego ikad.

Od grada ni države još uvijek nisu dobili povoljan prostor na korištenje pa troškove unajmljenog ureda te svih popratnih troškova sami podmiruju, što predstavlja veliki teret. Moguće je da već od idućeg mjeseca neće biti dovoljno sredstava za podmirivanje troškova najma uredskog prostora, koji je nužan za razvoj projekata, kampanja i rad za životinje i održivo življenje općenito. Neki projekti i akcije već su otkazani i to izravno utječe na životinje koje trebaju pomoć.

Udruga Prijatelji životinja ne uspijeva se pokrivati od članarina i donacija jer samo manji dio članova plati svoju godišnju članarinu, a donacija također ima jako malo.

Svaka akcija, svaka kampanja, kao i tiskanje edukativnih materijala te bilo kakva aktivnost Udruge, trenutačno je ugrožena. Sve što Prijatelji životinja rade, unatoč nastojanjima da se pažljivo koriste sredstva, košta i zahtijeva finacijske izdatke.

Prijatelji životinja ljubazno mole sve građane da pomognu u ovim teškim vremenima uplatom članarine za još uvijek aktualnu kalendarsku 2012. godinu kao i donacijom prema mogućnostima. Svaka kuna je dragocjena.

Uplate se mogu izvršiti na IBAN: HR2023600001101531137 ili žiro račun: 2360000-1101531137.

Samo uz potporu savjesnih građana Prijatelji životinja mogu dalje djelovati i lobirati za životinje.

Prijatelji životinja unaprijed zahvaljuju na razumijevanju i svakoj pomoći.

'Suosjećanje je riječ koja zahtijeva akciju bez granica.' - Prince

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting