12.07.10. Prijatelji životinja pokrenuli akciju 'Rent a Vegan Buddy!'

| More

Sve se više ljudi odlučuje na veganski način života jer su svjesni da upravo na taj način najviše mogu učiniti za spas životinja, poboljšanje svoga zdravlja, te očuvanja planeta čije resurse nemilice trošimo za proizvodnju mesa. Veganski način života mnogostruko koristi životinjama, okolišu i čovjekovu zdravlju.

Prijatelji životinja akcijom 'Rent a Vegan Buddy!' nude potporu svima koji žele postati vegani/ke tako što im omogućuju kontakt s dugogodišnjim veganima/kama, kako bi profitirali od njihovog iskustva.

Vegan Buddyji osobe su koje će pomagati ljudima koji se prijave tako što će im biti potpora, davati savjete i informacije, ići s njima u kupnju ili ih učiti kuhati - a sve kako bi novim veganima što više olakšali prijelaz na novi način života!

Tko želi postati vegan/ka, stoji pred mnogo otvorenih pitanja. Neovisno radi li se o popisu čudnih sastojaka na proizvodu, novim izazovima u kuhanju ili zabrinutosti roditelja ili prijatelja/ica za tvoje zdravlje, tvoj Vegan Buddy može ti pomoći!

Prijatelji životinja nude podršku svima koji žele postati vegani/ke tako što im omogućuju kontakt s dugogodišnjim veganima/kama, kako bi profitirali od njihovog iskustva.

Čime ti pomaže tvoj Vegan Buddy?

Tvoj Vegan Buddy će ti pomoći pronaći veganske proizvode, dat će ti savjet kako pronaći vegetarijanske/veganske restorane u blizini, pronalazi za tebe recepte i kuharice te stoji na raspolaganju ako imaš pitanja u vezi zdravlja. Po potrebi čak imaš mogućnost zajedničke kupovine ili kuhanja veganskih jela, a kroz druženja odgovorit će na sva tvoja pitanja.

Kome je Vegan Buddy namijenjen?

Nije bitno koliko imaš godina i čime se baviš - Vegan Buddy je za svakoga tko želi prijeći na vegansku prehranu, bez obzira je li razlog etički, ekološki ili zdravstveni.

Unajmi svojega Vegan Buddyja – ispuni prijavnicu!

Bez obaveze ispuni prijavnicu i tvoj Vegan Buddy (m/ž) će ti se javiti.

Nakon upoznavanja možeš s njim/njom odlaziti u kupovinu, kuhati ili jednostavno samo putem maila ostati u kontaktu, po tvojem izboru.

Dokumentarnu emisiju o projektu Vegan Buddy možete vidjeti ovdje.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting