23.08.13. Hempburgeri na ZeGeVege festivalu!

| More

Burgerom od konoplje i sladoledom od biljnog mlijeka najavljuju ZeGeVege festival 6. i 7. rujna

- 23.8. na Trgu bana Jelačića Mrkvić i Graškić najavljuju dvodnevni festival održivog življenja

Prijatelji životinja organiziraju u petak, 23. kolovoza 2013. u 11 sati na zagrebačkome Trgu bana Jelačića, akciju dijeljenja burgera od konoplje prvima koji priđu štandu Udruge. Uz burgere, dijelit će se i veganski sladoled, a sve kako bi se najavilo mnoštvo zanimljivosti koje se očekuju na ZeGeVege festivalu održivog življenja koji će se održati na istome mjestu za dva tjedna, odnosno 6. i 7. rujna 2013., s bogatim programom na pozornici i oko nje.

Biljni sladoled od vanilije i burgere od konoplje, tzv. hempburgere, dijelit će maskote ZeGeVege festivala, Mrkvić i Graškić, pozivajući sve da 6. i 7. rujna osjete odličnu ZeGeVege atmosferu te uz raznovrsnu ponudu dobiju korisne informacije o održivom načinu življenja.

Na šestom po redu ZeGeVege festivalu posjetitelje očekuje više od 70 domaćih i inozemnih izlagača zdrave hrane, ekoloških proizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama, veseli program na pozornici s preko 25 izvođača, dva restorana, brojne degustacije, tombole, nagradne igre, promocije, besplatna friziranja i šminkanja, dječji kutak i druge zanimljivosti.

Novost je i dodatni program iza pozornice koji će se sastojati od radionica kuhanja, prezentacija, kratkih predavanja, video projekcija i sličnih edukativnih sadržaja.

Cilj ZeGeVege festivala jest pomoći građanima da koriste za život neophodne prirodne resurse na održiv način, bez uništavanja okoliša te ugrožavanja životinja i dobrobiti drugih ljudi. Festival je jedinstven u Hrvatskoj po tome što se na njemu izlažu i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla i proizvodi prijateljski prema okolišu.

ZeGeVege festival organizira se u sklopu međunarodnoga projekta Veganmania, poznatog festivala koji se već godinama održava u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj. Također, Festival je u sklopu kampanje Zeleni ponedjeljak koja dobiva sve više potpore u javnosti i među državnim institucijama, s ciljem dizanja svijesti građana o utjecaju prehrane na zdravlje i okoliš.

Dvodnevni ZeGeVege festival, koji će se održati u petak, 6. rujna 2013. od 9 do 21 sat i u subotu, 7. rujna 2013. od 9 do 17 sati na Trgu bana Jelačića, pružit će još više atraktivnih novosti i još jednom potvrditi status odlično posjećenog vedrog festivala, posvećenog zdravom i održivom življenju te dobrobiti ljudi, okoliša i životinja.

Hempburgeri [ 97.79 Kb ]Hempburgeri [ 103.91 Kb ]Hempburgeri [ 94.77 Kb ]Hempburgeri [ 83.16 Kb ]Hempburgeri [ 80.10 Kb ]Hempburgeri [ 98.20 Kb ]Hempburgeri [ 88.91 Kb ]HempburgeriHempburgeri [ 99.37 Kb ]Hempburgeri [ 94.72 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting