Intervju s Tvornicom zdrave hrane

| More

Svake godine na VegeSajmu privučete veliku pozornost posjetitelja, kako prigodnim sajamskim popustom tako i atraktivno uređenim izlagačkim štandom. Pripremate li i ove godine nešto posebno za posjetitelje 11. VegeSajma?

Pripremamo se za najdraži sajam i smišljamo kako iznenaditi i ove godine. Najduži redovi na našem izlagačkom pointu prava su motivacija pa očekujte i ove godine neke pomake i sjajne popuste.

Zapela nam je za oko vaša kampanja imena „Bez okolišanja”, kojom naglašavate da je i zdravlje planeta jednako bitno. Možete li reći nešto više o kampanji? Kako su ju dočekali vaši vjerni kupci?

Nismo bili ni svjesni koliko su kupci osviješteni i koliko predano nose svoje Nutrigold ambalaže na odvajanje. Dakle, ta je kampanja nastala kao naš neki korak prema zelenijem i održivijem poslovanju. Odlučili smo otpadu, kao najvećem problemu današnjice, stati na kraj barem što se tiče naše ambalaže, odnosno ostataka naše robne marke Nutrigold. Kupci su ju objeručke prihvatili, naši zaposlenici počeli su sve više razmišljati o odvajanju i recikliranju, a najzanimljivije je što svako malo dobijemo ideju (što od kupaca, što od poznanika) kako neko staro pakiranje prenamijeniti u druge svrhe.

Što biste poručili rastućem broju vegana i onima koji u svoju prehranu sve više uvrštavaju veganske namirnice u Hrvatskoj?

Veganska hrana svakako je budućnost. Možda ne ona najbliža koju vidimo odmah tu za 5 – 10 godina, ali svakako treba težiti tome. Mlađe generacije će i težiti tome, tako da im je jedna jedina poruka od našeg tima – „Nastavite i dalje jer vi ste budućnost. Ona svijetla!” Trebamo li još dodati da u Tvornici zdrave hrane imamo golem asortiman veganskih proizvoda i namirnica? 😊

Vezane teme

Tvornica zdrave hrane [ 104.17 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting