Recept za vege ćevape

| More

Sastojci: 450 g sejtana, 150 g sojine šunke, 40 g luka, 4 g papra, 12 g soli, 100 g glutenskog brašna, 50 g krušnih mrvica, 50 g škrobnog brašna (Gustin i sl.), 50 ml ulja, mješavina začina za ćevape ili začini po želji

Priprema: Sejtan samljeti u multipraktiku. Sojinu šunku prokuhati. Pomiješati sejtan i sojinu šunku, pa dodati luk, ulje i začine. Postupno dodavati glutensko brašno, škrobno brašno i krušne mrvice, uz stalno miješanje dok se sastojci ne povežu. Oblikovati ćevape i kratko pržiti u fritezi da se ćevapi ne bi raspadali na roštilju ili pržiti dulje samo u fritezi.

Vege čevapi [ 94.95 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke