6. ZeGeVege festival - Veganmania

| More

Pozivamo vas na 6. ZeGeVege festival održivog življenja!

Zagreb - Trg bana Jelačića - 6-7. rujna 2013!

Više od 30.000 posjetitelja, 24 izvođača i 60 izlagača s prošlogodišnjeg ZeGeVege festivala jamstvo su i preporuka zašto biste trebali posjetiti i sudjelovati na 6. ZeGeVege festivalu.

Ne zaboravite: petak, 6. rujna 2013. (9-21 sat) i u subota, 7. rujna 2013. (9-17 sati) dani su kada trebate biti u Zagrebu jer vrijeme je za još jednu Veganmaniju!

Ako ste izlagači zdrave hrane, ekoloških i održivih proizvoda, kozmetike koja nije testirana na životinjama, pridružite nam se na ZeGeVege festivalu.

Ako ste glazbenici koji podržavate održivi način življenja i zaštitu i prava životinja, pridružite nam se na ZeGeVege festivalu.

Ako ste medij koji umjesto crne kronike želi izvješćivati o lijepim stvarima i pozitivnim događajima, postanite sponzor ZeGeVege festivala.

Ako ste voljni pomoći i izravno sudjelovati u stvaranju ovog iznimnog događaja, prijavite se za volontiranje na ZeGeVege festivalu.

Javite nam se i ako želite biti sponzor ili jednostavno pomoći donacijom da ZeGeVege festival bude još bolji.

I ove godine jamčimo svima dobru zabavu i dvodnevno druženje s brojnim izlagačima i izvođačima iz Hrvatske i inozemstva na čak 60 štandova i tijekom 20-satnog glazbeno-scenskog programa.

Nakon Linza, Ljubljane, Graza, Winterthura, Münchena, Beča, Klangenfurta, Iserlohna i Innsbrucka vrijeme je za rujansku Veganmaniju u Zagrebu!

Dobro nam došli!

Vaše prijave šaljite ovdje ili na prijatelji.zivotinja@inet.hr.

ZeGeVege raspored

ZeGeVege radionice

ZeGeVege zalazak sunca [ 57.96 Kb ]

Izlagači
Izvođači

Medijski pokrovitelji
Sponzori
Potporu dali
Prijatelji festivala

ZeGeVege zastava [ 41.48 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting