Intervju s dm-om ususret 14. ZeGeVege festivala

| More

SUGOVORNICA: Martina Markota, voditeljica odnosa s javnošću u dm-u

Raduje nas što će dm i ove godine sudjelovati na ZeGeVegeu i što je već nekoliko godina zaredom ponosni sponzor ZeGeVege festivala. S kojim ćete se brendovima predstaviti na 23. i 24. 9.? :)

U dm-u se svake godine radujemo ZeGeVege festivalu i drago nam je što ćemo još jednom posjetiteljima moći predstaviti bogatu ponudu veganskih proizvoda naše vlastite marke. Predstavit ćemo proizvode marke alverde koja je već više od tri desetljeća sinonim za prirodnu kozmetiku. Proizvodi marke alverde nisu testirani na životinjama, ne sadrže sastojke na bazi mineralnih ulja niti čisto sintetičke mirisne tvari, bojila ili konzervanse. Uz alverde, jednu od naših najdugovječnijih marki, predstavit ćemo i Pro Climate proizvode dm marke koji su u našim prodavaonicama i u dm online shopu dostupni od prošle godine. Proizvodi koji nose oznaku Pro Climate prihvatljiviji su za okoliš od usporedivih alternativa jer u obzir ne uzimaju i ne kompenziraju isključivo emisije CO2, već i četiri dodatna utjecaja na okoliš: zakiseljavanje, fotokemijski smog, eutrofikaciju i oštećenje ozonskog omotača. Naravno, kada su veganski proizvodi u pitanju izrazito su važni oni prehrambeni, zato će na ZeGeVegeu posebno mjesto imati dmBio čiji se sastojci pomno biraju iz ekološkog uzgoja.


Na vašoj web stranici imate posebnu posvetu održivom življenju okrunjenu nazivom "Živjeti održivo uz dm", a mnoge ste kupce oduševili uvođenjem eko punionica za deterdžente u odabrane prodavaonice? Planirate li takva i slična održiva rješenja u budućnosti širiti i na druga prodajna mjesta?

dm eko punionice smo postavili u 12 prodavaonica dm-a i to u osam gradova kako bismo kupcima ponudili još jedan način na koji njihova kupnja može biti osvještenija. Osim što se smanjuje uporaba plastike, sami deterdženti koje nudimo na punionicama su veganski, ne sadrže sulfate te su 100 posto biorazgradivi i iz društveno odgovorne proizvodnje.

Živjeti održivo uz dm“ za nas znači da smo uvijek u potrazi za novim, održivim idejama i rješenjima koja našim kupcima pomažu da s nama naprave nove iskorake u zaštiti okoliša u svakodnevnom životu.

Tako smo prvi među drogerijama uklonili plastične vrećice iz ponude, a kupcima smo ponudili i nove, održivije torbe za cijeli život načinjene od certificirane BIO viskoze koje se proizvode u Europi, što značajno smanjuje negativne utjecaje na okoliš u pogledu smanjenja transportnih ruta i smanjenju emisija CO2.

Već sam istaknula osviještene proizvode dm marke koji predstavljaju važan dio naše ponude, ne samo kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca, već kako bismo ponudom i održivijim rješenjima potaknuli pozitivne promjene i navike.

U petak u 17 sati i u subotu u 18 svi prisutni moći će sudjelovati u nagradnoj igri odgovarajući na pitanja koja će postaviti naša voditeljica Sara Mešin. Oni najsretniji i najbrži moći će osvojiti platnenu vrećicu bogatu vašim veganskim proizvodima koji nisu testirani na životinjama. Možete li natuknuti što će se tamo moći naći?

Mogu natuknuti da će najbrži osvojiti proizvode koji će im pokazati koliko je bogata dm-ova ponuda veganskih proizvoda koji nisu testirani na životinjama. Bilo da se radi o pripremi obroka, njezi tijela i lica, make upu ili brizi o domaćinstvu – u dm-u možete pronaći osviještene i održive proizvode, a isto će u svojoj vrećici pronaći sretni dobitnici nagradne igre. Među njima su i alverde Pro Climate zubna pasta koja je okolišno neutralna, ukusni i organski proizvodi marke dmBio te, naravno, proizvodi prirodne kozmetike alverde.

dm [ 117.31 Kb ]

Vezane teme

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting