ZeGeVege intervju: dm-drogerie markt

| More

dm je već nekoliko godina zaredom sponzor ZeGeVege festivala (što nam je neobično drago!) no ove godine proširujete Vaš izlagački prostor dodatnim štandom. Možete li nam reći koji je razlog tome i kakva su Vaša iskustva na dosadašnjim ZeGeVege festivalima?

Naša iskustva sudjelovanja na ZeGeVege festivalu su do sada bila izrazito pozitivna, kao i energija festivala. U dm-u koristimo svaku priliku da javnosti približimo proizvode naših marki i prednosti osviještenog odabira proizvoda koji u obzir uzima okoliš i održivost. Svake se godine na ZeGeVege festival nastojimo vratiti još bolji, predstaviti još veći broj proizvoda pa ove godine uvodimo i dodatan štand i mogućnost kupovine veganskih proizvoda naših marki alverde i dmBio. dm se ZeGeVege festivalu vraća i zato što posjetitelji pokazuju zavidno znanje o veganskim proizvodima, što je nama u dm-u prilika da naučimo nešto novo ili pak otkrijemo nove proizvode i namirnice.

Koji će biti Vaš glavni „adut“ (proizvod ili linija proizvoda) kojim ćete se predstaviti na 11. ZeGeVege festivalu domaćim i stranim posjetiteljima?

Ove ćemo godine na ZeGeVege festivalu predstaviti proizvode veganske proizvode dm marki alverde i dmBio. Odabrali smo više od 20 proizvoda alverde prirodne kozmetike i oko 30 proizvoda dmBio marke koji će najbolje pokazati filozofiju iza njihovog razvoja.

dmBio proizvodi svakako su jedan od naših glavnih aduta jer je marka temeljena na tome da se pri proizvodnji pazi na bioraznolikost i zaštitu okoliša. Na ZeGeVege dolazimo "oboružani" dmBio namazima, napicima, sokovima i novitetima kojima želimo privući nove poklonike osviještene prehrane i zadiviti njene obožavatelje.

Da istovremeno nastojimo pratiti i stvarati trendove, najbolje dokazuje alverde prirodna kozmetika koja je nastala davne 1989. kao prva njemačka trgovačka marka prirodne kozmetike. Naši kupci su prepoznali kvalitetu i prednosti alverde marke i zahvaljujući tome broj i raznolikost alverde proizvoda kontinuirano raste.

Ove ćemo godine posjetiteljima ZeGeVege festivala omogućiti da na licu mjesta kupe proizvode alverde i dmBio marki i to uz popust od 15 posto. Pripremamo i nagradni kviz u kojem će posjetitelji tijekom dva dana festivala moći osvojiti bogate poklon pakete naših proizvoda.

dm redovito radi na obogaćivanju svoje veganske ponude prateći sve veći trend širenja veganstva po svijetu. Kada i kako ste se prvi puta odlučili na uvođenje vlastite linije veganskih proizvoda i koji su Vam daljnji planovi u tom smjeru? Imate li neka iznenađenja koja pripremate za Vaše vjerne kupce u Hrvatskoj, a koja biste bili voljni i smjeli podijeliti s nama? :)

Nastavit ćemo slušati naše kupce i njihove želje, kao što smo to napravili kada smo u ponudu uvrstili dmBio Jackfruit, potaknuti interesom kupaca na društvenim mrežama koji su nam skrenuli pozornost na ovo svestrano voće bogato hranjivim tvarima koje služi kao izvrsna zamjena za meso.

Kupci pokazuju sve veću naklonost proizvodima osviještene prehrane i prirodne kozmetike te ćemo nastaviti sa širenjem ponude naših vlastitih marki, ali ćemo isto tako nastaviti potragu za novim partnerima i dobavljačima koji se vode istom filozofijom kao i dm. Širenjem suradnje s hrvatskim ekološkim proizvođačima nastavit ćemo poticati razvoj održive poljoprivrede i proizvodnje u Hrvatskoj.

Intervju dala Gordana Picek, prokuristica

dm-drogerie markt [ 130.26 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting