28.05.19. 8. VegeSajam 28. svibnja!

| More

Poziv svima u vegansku oazu u srcu grada Zagreba

vegesajam [ 152.88 Kb ]

- 28. 5., 8 – 20 h, Trg bana Josipa Jelačića, 23 izlagača i raznolikost veganskih proizvoda

Pitate se što je zajedničko falafelu, CannaBeeru, namazu od batata, krekerima s konopljom, češnjaku nindži, chia sjemenkama, čipsu od jabuke s tamnom čokoladom i Lily Lolo BB kremi? Osim što su svi proizvodi bez sastojaka životinjskog podrijetla, sve ćete ih moći naći na jednome mjestu, i to u utorak 28. svibnja 2019. od 8 do 20 sati na zagrebačkome Trgu bana Jelačića, na VegeSajmu koji osmu godinu zaredom organizira udruga Prijatelji životinja.

Važnost VegeSajma kao kulturnog, edukativnog i turističkog događaja prepoznao je i Grad Zagreb te se odvija pod pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba, a u 11:30 sati osobno će ga posjetiti gradonačelnik Milan Bandić.

Na VegeSajamu ni psi i mačke neće ostati zakinuti za hranu koja će se moći kupiti u potpuno biljnoj varijanti, a u ponudi će biti i kozmetika koja nije testirana na životinjama. Još jedan razlog za posjet VegeSajmu je važnost informiranja o održivom življenju i približavanju veganskoj prehrani koja čuva naše zdravlje i zdravlje našega planeta te spašava životinje.

U javnosti su sve više prisutne velike prednosti biljnih prehrambenih proizvoda za sve nas, kao i nužnost okretanju proizvodnji hrane koja zahtijeva manje prirodnih resursa, manje zagađuje okoliš i manje utječe na klimatske promjene, a ujedno pozitivno utječe na opće zdravlje stanovništva i na naš odnos prema životinjama.

Na VegeSajmu sudjelovat će izlagači koji će ujedno biti neki od više od stotinu izlagača na ovogodišnjem ZeGeVege festivalu koji će se održati 6. i 7. rujna 2019. Neki od izlagača nositelji su V-oznake koja privlači ljude diljem Europe i ulijeva povjerenje.

Svoje proizvode i usluge, ali i misiju na 8. VegeSajmu, predstavit će: Tvornica zdrave hrane kao glavni sponzor VegeSajma te tvrtke i brendovi: Alpro, Annapurna, Barcode Mitra, Beer Squad, Bijolada, Bio Boutique, Delicia, Encian, Garden, Happy Green by Jelena, Ljekovite gljive, OPG Andreja Petrović, OPG Diana Prpić, OPG Martin Knežević, OPG Jakopović, OPG Kalić Zvonimir, OPG Pocedulić, Pusti otok, Sana delikatese, SMID i Vegetariana.

Prijatelji životinja pozivaju građane da posjete VegeSajam, otkriju nove ukusne i zdrave biljne proizvode, uživaju u degustacijama i informiraju se o svim prednostima biljne prehrane, a od novosti još izdvajaju mogućnost sjedenja za stolom pod suncobranima, uz konzumiranje hrane i uživanje u atmosferi VegeSajma.

Fotografije sa 8. VegeSajma možete pogledati ovdje.

hrana VegeSajam [ 70.27 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting