Intervju s Tvornicom zdrave hrane

| More

Tvornica zdrave hrane ove godine izlaže po četvrti put na ZeGeVegeu festivalu, a ujedno je i sponzor ZeGeVegea. Koja su vaša dosadašnja iskustva?

Ako već četvrti put sudjelujemo i još kao sponzor, jasno je da su naša iskustva samo pozitivna! Od organizacije do upoznavanja s trendovima u svijetu zdrave prehrane - sve nas je to osvojilo, a najviše neka posebna komunikacija s našim posjetiteljima i kupcima na Trgu. Imamo osjećaj da smo tamo kao doma.

Izbor veganskih proizvoda u vašoj redovnoj ponudi uistinu je velik. Planirate li do kraja kalendarske godine ovu ponudu obogatiti nekim novim domaćim ili stranim veganskim proizvodima i brendovima?

Svaki dan radimo na tome da povećamo našu ponudu i ugodno iznenadimo kupce i obožavatelje! Do kraja godine bit će još svakojakih proizvoda na našim policama, ali o tom potom. Kupci nam često svojim savjetima, prijedlozima i kritikama pomognu u izboru novih brendova, tako da moramo i njima zahvaliti.

Spremate li ove godine neko posebno ugodno iznenađenje za posjetitelje 12. ZeGeVege festivala te želite li im nešto poručiti?

Znate da smo mi uvijek tajanstveni! Bit će svega. Naravno, popusta, ali i još nekih malih veselja za naše posjetitelje. Ne možemo vam sve otkriti! Priznat ćemo samo da se jako veselimo i jedva čekamo prvi cijeli vikend u rujnu!!

Tvornica zdrave hrane [ 684.13 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting