Meatout pizza za Svjetski dan bez mesa

| More

Meatout pizza – obilježimo Svjetski dan bez mesa uz vegansku pizzu!

Prijatelji životinja, u suradnji s picerijama u Hrvatskoj, obilježavaju ovogodišnji Svjetski dan bez mesa akcijom na Trgu i suradnjom s picerijama!

Povodom Svjetskog dana bez mesa, koji se diljem svijeta obilježava 20. ožujka, odlučili smo ostvariti suradnju s picerijama i potaknuti ih da u svoju ponudu uvedu povrtnu pizzu, odnosno pizzu bez namirnica životinjskog podrijetla.

Svoju vegansku pizzu moći ćete naručiti i kušati na posebnoj akciji od 20. ožujka 2017. u sljedećim picerijama:


Osim picerija, s popustom se pridružuje i Soyarnica, pa će tako svi koji naručuju njihove ukusne proizvode 20.3. moći ostvariti popust od 25%.

Svjetski dan bez mesa idealan je za promjenu prehrambenih navika i isključivanje sastojaka životinjskog podrijetla:

Zbog kulinarskih užitaka: Veganska hrana vrlo je ukusna i otvara nove kulinarske vidike.

Zbog mršavljenja i zdravlja: Dolazak proljeća idealna je prilika da se, osim debele odjeće, riješimo i suvišnih kila. Pizza s veganskim sirom ili bez sira puno je lakša od neveganskih pizza i puna vlakana iz povrća, a jednako toliko ukusna!

Zbog iskušavanja nečeg novog: Ako još niste, vrijeme je da kušate vegansku pizzu jer s njom nikako nećete pogriješiti.

Zato što ne želimo biti ovisni: Istraživanje provedeno na Sveučilištu u Michiganu pokazalo je da sir može izazvati ovisnost kao i droga, što nije slučaj s biljnim sirom na veganskoj pizzi.

Zbog okoliša i planeta: Uzgoj životinja stvara stakleničke plinove, proizvodi goleme količine izmeta te zagađuje vodu i zemlju. Veganska pizza stoga je ekološki daleko prihvatljivija.

Radi spašavanja života: Svima je jasno da na veganskoj pizzi nema životinja pa stoga, konzumirajući vegansku pizzu, svakim zalogajem spašavamo nečiji život!

Zapamtite: 20. ožujka 2017. pridružite nam se u obilježavanju Svjetskog dana bez mesa te posjetite neku (ili više) od ovdje navedenih picerija. Neka dolazak proljeća bude i početak promjena u vašem životu!

Meatout pizza- poziv [ 271.16 Kb ]

Vezane teme

Meatout pizza [ 986.28 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting