Intervju sa Sparom - sponzorom VegeSajma

| More

Kao ovogodišnji sponzor VegeSajma, možete li nam reći što posjetitelji mogu očekivati na vašem štandu? Što ste im sve pripremili?

Iznimno nam je drago da kao dugogodišnji partner Prijatelja životinja i ovom prilikom izlažemo na VegeSajmu. Na ovom izdanju bit ćemo prisutni s veganskim proizvodima naše robne marke Veggie, što je samo dio našeg veganskog asortimana. Uz naglasak na našim novim artiklima iz linije veggie imat ćemo degustaciju namaza, zamjena za mlijeko i falafela, a posebice smo ponosni što smo uspjeli dogovoriti i degustaciju veganskih sladoleda i njihovih novih okusa: nougat, zob mango i zob kikiriki.Osim degustacija osigurali smo i letak s popustom od 15% za kupovinu veganskih proizvoda.

Spar i Interspar imaju raznoliku i bogatu ponudu veganskih proizvoda. Planirate li povećati asortiman veganskih proizvoda i možete li nam reći što možemo očekivati na policama Spara i Interspara u bliskoj budućnosti?

Posebno smo ponosni na činjenicu da je SPAR Hrvatska prepoznat kao trgovac koji ima raznoliku i bogatu ponudu veganskih proizvoda. U našim SPAR i INTERSPAR trgovinama ima iznimno bogat asortiman veganskih proizvoda, koji se iz dana u dan povećava pod okriljem naših vlastitih robnih marki: već spomenutog Veggie, ali i Vital, Natur*pur, free from te Spar marka kvalitete. Pored naših vlastitih marki, intenzivno surađujemo i s vanjskim dobavljačima veganima poznatim – Sana i Vegetariana.

Spar je uključen u projekt Meatless Monday te svakog ponedjeljka ima popust od 15 % na veganske proizvode, što je zaista hvalevrijedna inicijativa. Smatrate li da se povećala i potražnja za njima, odnosno jeste li zadovoljni njihovom prodajom i reakcijama kupaca?

Upravo zbog popularizacije ove globalne inicijative kroz popust na veganske proizvode želimo popularizirati Meatless Monday. Uz takvu prodajnu akcije u kojoj smo zbog popularizacije povećali popust s 10% na 15% te uveli dodatne artikle, imamo i vrlo snažnu kampanju za promociju - ponedjeljka bez mesa – ali i edukativne članke kojima educiramo najširu javnost o ovoj hvalevrijednoj inicijativi.

Tada, svakog ponedjeljka, pored bogate ponude voća i povrća, SPAR daje popust na veliki asortiman vlastite marke SPAR Veggie, pod kojom se nudi za svakoga ponešto, čineći pritom obrok bez mesa laganim i uravnoteženim. Dodatno, svakog ponedjeljka ti se proizvodi mogu naći po povoljnijim cijenama upravo kao podrška globalnoj inicijativi Meatless Monday.

Što biste preporučili svim vašim kupcima i posjetiteljima 10. VegeSajma?

Puno je razloga zbog kojih posjetitelji 10. VegeSajma trebaju doći na Trg bana Josipa Jelačića u utorak, 15. lipnja, a tri najvažnija zbog kojih iz SPAR poziva su:

SPAR, ZeGeVege 2016 [ 308.17 Kb ]

Vezane teme

Spar [ 212.77 Kb ]

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting