08.10.08. Tamara Ecclestone protiv krzna

| More

PETA, Prijatelji životinja i Cro A Porter najavljuju izazovnu kampanju

- TV voditeljica i nasljednica Formule 1, inače kćer mogula Formule 1 Berniea Ecclestonea i hrvatskog modela Slavice Ecclestone, želi da javnost zna o grotesknoj okrutnosti iza pomodnog nošenja krzna

Nasljednica Formule 1 Tamara Ecclestone imala je mnogo uloga – bila je TV voditeljica, lifestyle reporterka i vlasnica TV produkcijske tvrtke, samo za početak. Ali u svojoj najnovijoj ulozi ona ne nosi ništa osim strateški smještene kockaste zastavice da bi prenijela poruku: 'Odbaciti krzno je pobjednička Formula'. Ova nova reklama, zasnovana na fotografijama fotografa slavnih Karla Granta, lansirana je za europsku organizaciju People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) i udrugu Prijatelji životinja.

'Obožavam ići na modne revije i uživam gledati što je novo i fantastično', kaže Tamara koju je časopis Forbes proglasio za jednu od 'najljepših milijarderskih nasljednica', 'ali jednostavno ne razumijem zašto krzno ima mjesto u modi'.

Osim što je osnovala vlastitu TV produkcijsku tvrtku, Tamara izvješćuje za SKY Italia o luksuznom stilu života i party sceni iza zavjesa utrka Formule 1. Postavši najnovije PETA-ino zaštitno lice, odvažno se skinula za reklamu protiv krzna.

Za svaki komad krzna, životinje se u divljini hvata zamkama, utapa ili nasmrt premlaćuje. Na farmama za proizvodnju krzna ubijaju ih gušenjem plinom, lome im vratove ili ih ubijaju analnim ili vaginalnim puštanjem struje. Ponekad ih čak i žive oderu.

'Ja jednostavno smatram kako je grozno nauditi živome biću uime taštine', kaže Tamara u ekskluzivnom internetskom intervjuu s PETA-om. 'Mislim da je to potpuno nepotrebno te da, kad bi jednom vidjeli kako se te životinje ubija – kako je to groteskno i nepotrebno – ljudi bi jednostavno prestali nositi krzno.'

Hrvatska promocija PETA-ine kampanje s Tamarom Ecclestone održala se na Cro A Porteru, u srijedu, 8. listopada u 19:30 sati u paviljonu 2 Zagrebačkog velesajma.

Jumbo plakate s atraktivnom Tamarom Ecclestone u Hrvatskoj Prijatelji životinja će objaviti u Zagrebu i Varaždinu, a vidjeti se mogu i na web portalu www.prijatelji-zivotnja.hr.

Ovu akciju poduprli su Cro A Porter, Europlakat, Arto i Vectordesign.

Tamara Ecclestone protiv krzna 1 [ 294.09 Kb ]Tamara Ecclestone protiv krzna 2 [ 174.80 Kb ]Tamara Ecclestone protiv krzna 3 [ 76.00 Kb ]Tamara Ecclestone protiv krzna 4 [ 84.70 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting