18.07.03. Lettuce Lady

| More

Seksi Lettuce Lady® dolazi iz SAD-a kako bi dijelila besplatnu vegetarijansku hranu

PETA gaji nadu da će posijati sjeme zdrave prehrane u Hrvatskoj

Zagreb, Hrvatska - Ne noseći na sebi ništa osim listova salate na strateškim mjestima i držeći transparent s natpisom, 'Ajmo vegetarijanstvo', seksi Lettuce Lady® (Dama od salate) plavuša iz organizacije People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) i njeno društvo lokalnih lisnatih ljepotica iz Prijatelja životinja dijelit će besplatne primjerke ukusne, zdrave veganske hrane gladnim Zagrepčanima, Karlovčanima, Krčanima, Riječanima, Opatijcima i Varaždincima u vrijeme ručka i večere, obilježivši tako prvi posjet Lettuce Ladies® Hrvatskoj uopće.

Turneja Lise Franzetta i Prijatelja životinja:

Zagreb, Subota, 19. srpnja, križanje Bogovićeve i Gajeve - 12 podne; Jarun, Malo jezero - 17:00
Karlovac, Nedjelja, 20. srpnja, Trg Matije Gupca (kod fontane) - 10:00
Krk, Nedjelja, 20. srpnja, Obala hrvatske mornarice - 19:00
Rijeka, Ponedjeljak, 21. srpnja, Korzo - 12 podne
Opatija, Ponedjeljak, 21. srpnja, iznad Slatine - 18:00.
Varaždin, Utorak, 22. srpnja, Korzo u 17:30.

PETA-ine Lettuce Ladies® putuju diljem svijeta kako bi srdačnim pristupom prenijele vrlo ozbiljnu poruku da navike jedenja mesa uzimaju živote milijuna životinja svake godine i pri tom nanose strahovitu patnju životinjama. Ljudi koji jedu životinje također stradavaju: po život opasne bolesti poput bolesti srca, kapi, dijabetesa i nekoliko vrsta raka povezane su s jedenjem životinjskoga mesa, mliječnih proizvoda i jaja. A proizvodnja mesa i mlijeka su po okoliš među najštetnijima industrijama u svijetu, za koje se troše ogromne količine zemlje i vode i koje uzrokuju nepopravljivu štetu potocima, jezerima i rijekama.

'Prelazak na vegetarijanstvo je dobro za vaše zdravlje, životinje i planet Zemlju,' kaže PETA-ina Lettuce Lady® Lisa Franzetta. 'Postoji toliko mnogo ukusnih vegetarijanskih jela, a mi smo ovdje kako bismo vam pokazali da je ovakva prehrana dobra i za osjetilne pupoljke na vašem jeziku!'

PETA-ine Lettuce Ladies® već su posjetile mnoge gradove diljem svijeta, od Bombayja do Bostona, od Moskve do Miamia, i od Berlina do Barcelone, a isto tako su bile domaćice na vegetarijanskim zabavama za američke zakonodavce u Washingtonu, D.C.

Kvalitetna video snimka ubijanja životinja u mesnoj industriji moći će se dobiti na mjestu događaja. Za više informacija molimo posjetite PETA-inu web stranicu LettuceLadies.com i www.prijatelji-zivotinja.hr.

llady_zagreb1llady_zagreb2llady_zagreb3llady_zagreb4llady_zagreb5

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting