03.01.08. I ja imam pravo na život kao i ti

| More

Prijatelji životinja šalju poruku suosjećanja i pozivaju građane da ne jedu životinje

Novi jumbo plakati udruge Prijatelji životinja postavljeni su po centru Zagreba kako bi dali izravnu poruku građanima da ne jedu životinje. Građane s jumbo plakata gleda janje i poručuje 'I ja imam pravo na život kao i ti'.

Prijatelji životinja žele potaknuti građane na suosjećanje prema živim bićima kojima se bespotrebno oduzima život kako bi bili pretvoreni u hranu koja zatupljuje osjećaj samilosti i začepljuje krvne žile u čovjeka.

Upravo pogled životinjskog djeteta punog volje za životom trebao bi nagnati prolaznike da razmisle koliko su spremni zbog nečega što im nije potrebno i šteti zdravlju, proliti krv i okaljati svoju savjest.

Prijatelji životinja poručuju građanima kako životinje nisu tu da bi bile hodajući mesni odresci već su to osjećajna živa bića koja imaju jednako pravo na život. Nemamo opravdanja što smo životinje otrgnuli iz prirode i porobili ih kako bismo ih uzgajali i ubijali.

Rješenje problema je također jasno vidljivo na plakatu i tko god ne želi sudjelovati u mučenju i ubijanju životinja, uništavanju okoliša i vlastitog zdravlja neka se odluči za bezmesnu prehranu i učini promjenu koja će ovaj planet učiniti ljepšim svima nama koji na njemu živimo.

Jumbo plakati bit će postavljeni kroz mjesec siječanj s namjerom da buđenje nove godine bude za neke i buđenje njihove svijesti prema patnjama životinja i vlastitoj prehrani.

Više informacija o vegetarijanskom načinu života nalazi se na www.vegekit.com

I ja imam pravo na život kao i ti [ 683.88 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting