17.05.18. Micika i Vlatko Štampar u epizodi "Ili žmiriš ili si za kastraciju"!

| More

Nakon videoteasera, opako dobra kampanja izlazi na vidjelo s prvim ambasadorima

- Poznati komičar i njegova maca za propisivanje obavezne sterilizacije pasa i mačaka

Mreža za zaštitu životinja, koju čini više od 30 udruga za zaštitu životinja, prošli tjedan objavila je videoteaser s najavom kampanje koju će predstaviti brojne poznate osobe sa svojim četveronožnim članovima obitelji: Vlatko Štampar, Zdenka Kovačićek, Neda Parmać Klačar, Nataša Antoniazzo, Dalibor Petko, Tina Košćec, Ana Majhenić, Dunja Vejzović, Ana Gruica, Tamara Loos, Nina Ćorić, Mia Dimšić, Ivana Mišerić, Viktor Drago i Katarina Strahinić.

Svima koje je zaintrigirao videoteaser i koji su se zapitali kakva je to tajna služba s poznatim njuškama, sve će biti jasno kada pogledaju što to Vlatko Štampar i njegova poznata njuškica, Micika, imaju za poručiti građanima. U presimpatičnom videu Vlatko progovara o prednostima sterilizacije i podsjeća na važnost pomoći životinjama kastracijom kako bi se izbjegli neželjeni štenci i mačići. Svakako pripremite maramice dok gledate video jer biste mogli zaplakati od – smijeha. :)

Arhitekt i stand up komičar Vlatko Štampar već nekoliko godina zabavlja publiku stand up nastupima, a često se zna našaliti da je njegova Micika zbog svoje popularnosti na Facebooku i Instagramu postala influencerica. Ovaj put uistinu ima priliku utjecati na širu masu, kao što to rade sve influencerice, ali ne svojim fotografijama i pričama s Instagrama, već time što zajedno sa svojim skrbnikom nudi rješenje za suzbijanje problema napuštanja mačaka i pasa u korijenu.

Micika i Štampar pozdravljaju uvođenje trajne sterilizacije u hrvatskim općinama i gradovima i time su se pridružili brojnim poznatim osobama koje osjećaju potrebu javno se zauzeti za životinje. Osim što kastracija i sterilizacija produljuju život te sprječavaju bolesti i neželjeno potomstvo, u mačaka je sterilizacija važna i radi sprječavanja prenošenja neizlječivih bolesti kao što su mačja sida (FIV) i mačja leukemija (FeLV) od kojih boluje zapanjujuće velik broj uličnih mačaka.

Udruge članice Mreže pozdravljaju sada već više od 30 gradova i općina koji propisuju trajnu sterilizaciju kao kontrolu razmnožavanja pasa i mačaka. Pozivaju sve da pozorno prate njihove Facebook i web-stranice i slušaju što ostali ambasadori kampanje imaju za reći o svojim ljubimcima i kampanji.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting