12.11.05. Pružimo im dom

| More

Prijatelji životinja i poznate osobe pozivaju na pomoć napuštenima i ranjenima

Udruga Prijatelji životinja u suradnji s Gradskim uredom za poljoprivredu i šumarstvo te Skloništem za napuštene životinje u Dumovcu organizira akciju udomljavanja napuštenih pasa, ponajprije onih koji već dugo, mjesecima i godinama, čekaju svoj dom. Trenutno je u tijeku i rekonstrukcija Skloništa pa će mnogi psi morati biti smješteni u improviziranim uvjetima.

Također, ovom akcijom pozivamo i na udomljavanje ranjenih pasa koji su posredstvom udruga zbrinuti na Veterinarskom fakultetu i čekaju na udomljenje.

Akcija pod nazivom Pružimo im dom održat će se na Trgu bana Jelačića, u subotu, 12. studenoga 2005. a sastoji se od postavljenih informativnih štandova na kojima će se građanima direktno prezentirati problem napuštenih i ranjenih životinja.

U pet do dvanaest (11:55) kod info štandova bit će prisutni Čarli, Bony-Lara i Mimi - samo neki od pasa iz Skloništa koji mjesecima i godinama čekaju svoju novu obitelj.

Cijelu akciju svojom prisutnošću i apeliranjem za udomljavanjem podržat će i pjevačica Lana Klingor, voditeljica Nikolina Pišek i glumac Robert Bošković.

Prijatelji životinja apeliraju na građane da približavanjem hladnih dana pomognu i pokazuju suosjećanje prema napuštenima i ranjenima, pruživši im skrb i toplo obiteljsko okruženje.

Pružimo im dom 1Pružimo im dom 2Pružimo im dom 3Pružimo im dom 4

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting