Red Čuvara grada Zagreba predstavlja kampanju "Prijatelji kroz stoljeća"

| More

Danas je kampanja "Prijatelji kroz stoljeća" azila Dumovec i udruge Prijatelji životinja osvanula na brojnim jumbo plakatima. Na fotografijama, koje krase brojne lokacije u Zagrebu, vitezovi, članovi Reda Čuvara grada Zagreba, poziraju s napuštenim kućnim životinjama i pozivaju da pomažemo životinjama.

Njihova poruka o viteškim vrijednostima - čast, hrabrost, zauzimanje za slabije i bespomoćne i plemenitost - moći će se uživo vidjeti u subotu 19. 3. 2016. u 10 sati kada kreće povorka Čuvara s Glavnog kolodvora prema Zrinjevcu, gdje će pročitati ''proglas'' o važnosti pomaganja životinjama. Svoju šetnju završavaju na Cvjetnom trgu na štandu azila Dumovec, gdje će se održati fotografiranje sa psima i vitezovima.

I bez viteških oklopa svi mi možemo biti vitezovi onima koji trebaju našu pomoć. To ne mora biti samo udomljavanje umjesto kupnje, nego volontiranje, pružanje pomoći ozlijeđenoj životinji, prijava zlostavljanja, odgovoran odnos prema životinjama kao i promjena navika koje utječu na njihovu sudbinu.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting