Obilježite Svjetski dan bez mesa sa svojim poznanicima!

| More

Stiglo nam je proljeće, a s njime i Svjetski dan bez mesa. Pozivamo vas da ga obilježite tako što ćete počastiti sebe i svoje poznanike ukusnim veganskim jelima.

Pošaljite nam recepte i fotografije jela kojima ćete obilježiti dolazak proljeća. Vaš trud nagradit ćemo darovima poput knjiga, majica, platnenih torbi, bedževa, privjesaka i slično.

Neke od knjiga za nagradu bit će Hrana za mir - prehranom do duhovnog zdravlja i društvenog sklada Willa Tuttlea, Zašto volimo pse, jedemo svinje i nosimo krave: Uvod u karnizam dr. Melanie Joy i kuharica Mljac.

Prvi dan proljeća odličan je dan za odluku o prelasku na prehranu koja ujedinjuje vitalnost, zaštitu ljudi i okoliša te čistu savjest. Početak godišnjeg doba u kojemu se priroda ponovno rađa idealno je vrijeme za proslavu prehrane namirnicama biljnog podrijetla.

Na Svjetski dan bez mesa, diljem svijeta dobronamjerni pojedinci pozivat će svoje prijatelje, članove obitelji i zajednice u kojima žive da odbace mesne navike i istraže zdravu i suosjećajnu prehranu sastavljenu od voća, povrća, mahunarki i cjelovitih žitarica.

Pridružite im se i vi!

Bezmesna hrana [ 65.05 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting