21.09.20. Prijedlog za suradnjom u kampanji "Psi i mačke ne znaju zbrajati"

| More

- Poslano komunalnim poduzećima

Poštovani,

obraćamo Vam se s prijedlogom za sudjelovanje u našoj novoj kampanji „Psi i mačke ne znaju zbrajati, ali zato znaju množiti se” koju smo osmislili kako bismo upozorili na visoku reproduktivnu snagu pasa i mačaka zbog čega je važno njihovo razmnožavanje kontrolirati trajnom sterilizacijom, odnosno kastracijom.

Osim toga, podsjećamo i na našu kampanju „Ljubav se ne kupuje” koja ima za cilj promociju udomljavanja napuštenih pasa i mačaka. Vodimo i druge kampanje vezane za odgovorno ponašanje skrbnika životinja i provedbu Zakona o zaštiti životinja, koje prate vizualno atraktivna rješenja prikladna za letke, plakate, oslikavanje vozila, kontejnera i slično.

Dobru suradnju ostvarili smo s tvrtkom Čistoća d.o.o. iz Varaždina koja ima pozitivna iskustva u raznim oblicima promocije zaštite životinja i odgovornog skrbništva te je i sama voljna podijeliti sve postignuto s drugim komunalnim poduzećima. Suradnju smo ostvarili i s komunalnim poduzećem Flora VTS iz Virovitice koje je također oslikalo svoja vozila edukativnim vizualima (https://www.virovitica.hr/2019/07/ljubav-se-ne-kupuje-gradska-tvrtka-flora-vtc-svojim-vozilompromovira-udomljavanje-napustenih-zivotinja/).

U oba grada reakcije građana bile su vrlo pozitivne i izazvale su velike simpatije prema komunalnim tvrtkama koje su ovakvim potezom pokazale veliku društvenu odgovornost, kao i izravno pomogle svojim lokalnim zajednicama u provedbi Zakona o zaštiti životinja.

Na sljedećem linku možete skinuti pripreme za najnoviju kampanju:
https://drive.google.com/drive/folders/1wJOqB6tVqjCMh1O1oPtamXMIApLmIy5j?usp=sharing a na sljedećim linkovima i neke od prošlih kampanja:

https://drive.google.com/drive/folders/1M8jEwkz4kTLLsJVp-pWp1Qkt-PxKXJuQ?usp=sharing
https://drive.google.com/drive/folders/1Th66EBNaDT1_NaR2bm9vYYR1fNYPKvxK?usp=sharing
https://drive.google.com/drive/folders/12g-vY61gi0LKIi-1alX30BLNZIET_0oH?usp=sharing

Slobodno nam se javite ako trebate pripremu za druge dimenzije ili želite nešto prilagoditi. Slobodno se javite i izravno Čistoći Varaždin koja neizravno pomaže i u kontroli mikročipiranja svih pasa i promociji subvencioniranja kastracije pasa i mačaka.

Naša udruga popratila bi Vaše korištenje naših vizuala na Vaše kamione i drugdje objavama na mrežnim stranicama, Facebooku i Instagramu. O tome bismo obavijestili medije i tako bi informacije o Vašem hvalevrijednom potezu bile proširene diljem Hrvatske.

Najvažnije je što biste svojim sudjelovanjem pridonijeti rješavanju problema napuštenih životinja i izravno pomogli životinjama koje pate zbog ljudske neodgovornosti. Time bi Vaša tvrtka pridonijela podizanju svijesti građana o pravilnoj skrbi za pse i mačke.

Vjerujemo da ćete prepoznati vrijednost kampanje i priliku da pomognete. Stojimo na raspolaganju za Vaše prijedloge i veselimo se Vašem javljanju.

S poštovanjem,
Luka Oman
predsjednik Udruge

U Zagrebu 21. rujna 2020.

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting