20.12.12. Darujmo Animu!

| More

Prijatelji životinja pozivaju građane da daruju s 'dušom'

- Prijatelji životinja predstavljaju prvi brend sapun Anima i pozivaju na suosjećajni šoping

Prilikom predblagdanskog darivanja često se zaboravlja da je smisao blagdana suosjećanje i širenje poruke mira i nenasilja. Udruga Prijatelji životinja poziva građane da ove blagdane daruju svoje bližnje dajući podršku pojedincima i udrugama koji pomažu slabijima - onima koji si ne mogu sami pomoći jer nemaju moć, koji ovise o ljudskoj empatiji i na koje često zaboravljamo u blještavilu slavlja.

Kako bi pridonijeli ljepšem i pozivnijem svijetu za sva bića, Prijatelji životinja uoči dana darivanja imaju svoj prvi brend sapun, zahvaljujući višegodišnjoj suradnji sa Sapunotekom, hrvatskim obrtom koji se bavi izradom sapuna i kozmetike od prirodnih biljnih sastojaka.

Mirisan sapun Anima, što na latinskom jeziku znači duša, od maslinovog ulja, pačulija i limunske trave, potpuno je veganski i niti jedan njegov sastojak nije testiran na životinjama. Time je idealan dar za sve prijatelje životinja, za sve one kojima je stalo do dobrobiti ljudi i životinja!

Svojim sastavom (ulje masline i kokosa, sok mrkve, eterično ulje limunske trave i pačulija, kakao) ovaj ručno rađeni sapun domaće proizvodnje pruža ugodan i mirisan doživljaj, a pri njegovoj proizvodnji u jednakoj mjeri vodilo se računa o etičkim principima i kvaliteti.

Za minimalnu donaciju od samo 15 kuna sapun Anima može se naručiti preko kataloga na web stranici Udruge, u uredu Udruge u Gajevoj 47, kao i na štandovima Prijatelja životinja koji će 21, 22. i 24. prosinca 2012. biti postavljeni u Varšavskoj ulici kod Trga Petra Preradovića u Zagrebu.

Uskoro će se sapun Anima moći nabaviti i na svim prodajnim mjestima Sapunoteke, a 1 kunu po sapunu Sapunoteka će darovati kao donaciju udruzi Prijatelji životinja.

Uz novi sapun Anima, Prijatelji životinja građanima nude majice, knjige, šalice i razne druge artikle kojima se širi poruka suosjećanja i podupire rad Udruge.

Na ovom linku nalaze se upute za suosjećajnu kupnju, odnosno informacije na koje sve načine prilikom kupnje darova možemo spasiti životinje.

Pozivajući sve da daruju s Animom, uz zahvalu na podršci, Prijatelji životinja svima žele mirne i suosjećajne blagdane.

Sapun Anima

Web katalog

Suosjećajni šoping

Sapun Anima [ 477.50 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting