19.10.02. Dani prijatelja životinja 2002

| More

Dani prijatelja životinja 2002. su završeni!

Mimohod za kraj 'Dana prijatelja životinja 2002'

Prva proslava rođendana udruge i obilježavanje nekoliko važnih datuma u sklopu 'Dana prijatelja životinja 2002' (Svjetski dan vegetarijanstva, Svjetski dan zaštite životinja, Svjetski dan borbe protiv McDonald'sa) proteklo je prema očekivanjima i na kraju svega možemo biti zadovoljni jer smo ovako bogat program uspješno doveli do kraja.

Održano je nekoliko akcija i prosvjeda, nekoliko projekcija, promocija, predavanja, modna revija, sajam zdrave hrane i niz drugih događanja. Neki događaji koji su se trebali dogoditi u sklopu 'Dana prijatelja životinja 2002' a nisu održani, bit će prebačeni na iduću godinu, a jedan dio biti će organiziran do kraja ove godine.

U subotu ćemo na godišnjoj Skupštini promijeniti Statut udruge prema kojem ćemo od sada smjeti osnivati podružnice u drugim gradovima te ćemo do kraja godine osnovati podružnice u sljedećim gradovima Split, Rijeka, Osijek, Karlovac, Sisak, Varaždin, Čakovec i u još nekoliko gradova s kojima trenutno vodimo pregovore.

Dakle, nakon prvih godinu dana udruge već ćemo imati skoro desetak podružnica. Članstvo svakodnevno raste, aktivnih članova sve je više, javnost je sve upoznata s našim radom, reakcije dobivamo svakodnevno toliko da ne možemo na sve odgovoriti, a utjecaj našeg rada je sve uočljiviji.

Možemo reći da je ova godina bila veoma uspješna za Prijatelje životinja i da konačno Hrvatska nije na rubu zbivanja i da smo dali svoj doprinos svjetskom poboljšanju tretiranja životinja.

A kao što smo još najavili ostaje nam zatvaranje, odnosno godišnja skupština udruge, koju smo organizirali za 19.listopada odnosno u subotu u podne. No, prije same Skupštine moramo svoju godišnjicu završit ćemo u nama prepoznatljivom stilu - akcijom.

Stoga vas pozivamo na mimohod koji će se održati u subotu 19. listopada u 11 sati s početkom na Cvjetnom trgu.

Dođite i zatvorite našu 'proslavu' s nama na najbolji mogući način - akcijom. Nakon toga idemo na Skupštinu dogovoriti plan za iduću godinu i izabrati novo vodstvo (Koordinacija i Predsjednik), a nakon toga ćemo se svi zajedno malo proveseliti i počastiti laganom zakuskom.

Više informacija možete dobiti na našim brojevima telefona ili na e-mailu udruge.

Srdačno,
Koordinacija udruge

parada1parada2parada3parada4parada5parada6

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting