23.09.07. Zemljani i 3o/4tet

| More

na turneji Glas humanosti predstavlja šokantan dokumentarac Zemljani

Program se sastoji od video projekcije dokumentarnog filma o ekologiji i nenasilju nad životinjama Zemljani (Earthlings) u režiji Shauna Monsona, degustacije veganskih proizvoda, te koncerta sastava 3o/4tet (trio-quartet); Ana Kralj - flauta i Robert Međugorac - gitara.

Udruga Prijatelji životinja u suradnji s institucijama i udrugama organizira edukativni i kulturno umjetnički program za građane.

Projekcija Zemljana traje 90 min. Film je dobio mnoge nagrade na stranim festivalima (pobjednik 2005 San Diego Film Festivala, pobjednik 2005 Boston International Film Festivala, pobjednik 2005 Artivist Film Festivala... itd.) i šokantan je dokument (ne)civilizacijsko-specističkog odnosa prema životinjama i prirodi, u kojemu je kroz inteligentan i jednostavan pristup prikazana necenzurirana istina, često skrivena običnom čovjeku, tako da se film ne preporučuje mlađima od 16 godina.

Nakon projekcije filma slijedi 30 minutna pauza, koju posjetitelji mogu iskoristiti za vegansku degustaciju, te posjet informativnom stolu i potpisivanje peticije Glas humanosti i ostalih aktualnih peticija vezanih za prava životinja, vegetarijanstvo i ekologiju.

U 20 sati program se nastavlja koncertnim dijelom večeri u kojem 3o/4tet svira klasičan repertoar u trajanju od cca. 60 minuta, dok se u pozadini projiciraju citati poznatih znanstvenika, umjetnika, političkih i vjerskih lidera o ekologiji i nenasilju nad životinjama.

3o/4tet izvodi skladbe slijedećih autora: Máximo Diego Pujol, Pierre Octave Ferroud, Celso Machado, Nikita Koshkin, Robert Međugorac i Astor Piazzola.

Ukoliko želite da se ovaj program održi i u vašem mjestu, molimo kontaktirajte nas na: robert@prijatelji-zivotinja.hr

Zemljani i 3o/4tet - Ana KraljZemljani i 3o/4tet 2 - Ana Kralj i Robert MeđugoracAna, Mladen, Robert i Marijana [ 61.80 Kb ]Zemljani i 3o/4tet 3 - Ana Kralj i Robert MeđugoracAna Kralj flautaAna Kralj i Robert Međugorac

Vezane teme

Download

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting