18.08.10. Predavanje Dr. Craiga Sommersa

| More

- Dr. Craig Sommers o Tajnama dugovječnosti, vitalnosti i zdravlja 31. kolovoza 2010. u Europskom domu u Zagrebu

S velikom radošću pozivamo vas na predavanje naziva Tajne dugovječnosti, vitalnosti i zdravlja američkog nutricionista i svjetskog autoriteta za sirovu tj. živu hranu.

Craig Sommers proveo je cijeli svoj život na tipičnoj 'američkoj' prehrani sve dok početkom 1990. njegovoj majci nisu dijagnosticirali rak, a kasnije i bolest srca. Jednoga dana nepoznati muškarac ušetao je u sobu u bolnici gdje je ležala njegova majka i upitao ga zašto ne pokuša prirodno izliječiti svoju majku. Otišao je, a Craig ga više nikada nije vidio. Taj sudbonosni susret ga je motivirao da samoinicijativno krene proučavati, a ubrzo i slijediti znanje o holističkom liječenju, prehrani i načinu života.

Predavanje će se održati 31. kolovoza u Europskom domu u Zagrebu, Jurišićeva 1/1, a započet će u 18h. U sklopu predavanja bit će postavljen i info pult Prijatelja životinja gdje će se, osim promotivnih materijala Udruge, nuditi i knjige vezane za sirovu prehranu i veganstvo.

U početku je naučio dovoljno da pomogne majci izliječiti bolest srca. Zatim je otvorio trgovinu zdrave hrane na Long Islandu i upisao doktorat iz prirodne medicine. Dr. Sommers sada putuje svijetom i održava predavanja kako postići optimalno zdravlje kroz pravilnu prehranu i životne navike. On je također certificirani joga instruktor, certificirani nutricionist i autor poznate knjige Raw Foods Bible (Biblija sirove hrane), sveobuhvatan vodič za optimalnu prehranu i način života koji je ujedno veoma jednostavan za čitanje.

Teme predavanja:

Dr. Sommers će također potpisivati primjerke svoje knjige Raw Foods Bible www.RawFoodsBible.com.

Predavanje će biti na engleskom jeziku, a simultano će biti prevođeno na hrvatski jezik. Svi prisutni moći će na kraju predavanja postavljati dodatna pitanja. Završetak predavanja očekuje se oko 20:30h. Cijena: 50 kn unaprijed, 60 kn na dan predavanja.

Za sve informacije i ulaznice obratite se Ivi Dekić na idekic@gmail.com ili na broj 098/1649816.

Vezane teme

Dr. Craig Sommers [ 57.98 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting