08.02.11. Kampanja 'Ja volim životinje' se nastavlja!

| More

Kampanja 'Ja volim životinje' kojoj je cilj registracija utočišta za životinje te pružanje doma spašenim životinjama kojima treba doživotna skrb, nastavlja se. Nakon band aida koji je pjesmom 'Nema isprike' pomogao u prikupljanju donacija, kampanji se pridružuje kozmetička kuća Lush.

Do sada su prikupljenim donacijama sagrađeni karantena i crpilište vode za životinje, dok je još potrebna izgradnja ograde i dezinfekcijske barijere kako bi utočište za životinje Ianua moglo predati zahtjev za registraciju.

U tome će nam pomoći Lush koji provodi program Charity Pot, u kojemu će se kroz prodaju izvrsnog veganskog losiona za tijelo i ruke prikupljati novci za izgradnju ograde utočišta Ianua. Svaka lipa koju ćemo dati za ovaj proizvod, osim PDV-a koji se prosljeđuje državi, ide u Lush Charity Pot fond, a zatim se prosljeđuje organizacijama koje Lush kroz ovaj program podržava.

Pozivamo vas da za nadolazeće Valentinovo nagradite sebe ili iznenadite svoju bolju polovicu ovim neodoljivo mirisnim losionom za tijelo koji nije testiran na životinjama i ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla te istodobno pomognete životinjama da dobiju siguran dom i doživotnu skrb. Kupnjom jedne kreme Charity Pot osigurali ste tri metra ograđenog utočišta.

Charity pot kremu za tijelo možete naručiti na telefon 01/4100361, putem www.lush.hr ili u Lush dućanima, a za svaku narudžbu koja sadrži Charity Pot kremu troškovi poštarine su besplatni.

Članovi udruge Prijatelji životinja koji su platili članarinu svoj popust ne mogu ostvariti na Charity Pot kremu jer je prodaja humanitarnog karaktera, ali popust i dalje vrijedi za sav ostali asortiman Lush proizvoda.

Newsletter [ 515.52 Kb ]

Vezane teme

Kampanja ''Ja volim životinje'' se nastavlja! [ 47.58 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting